- Konu Sahibi Konu Sahibi
Nvidia zaten Nvenc ile mükemmel yayın yaptırıyor o olabilir. 2060 alınabilirse güzel olur
Küçük bir YouTube kanalım var arada video atıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşte aynı sistemi alırsan ekran kartı yerine işlemciden yayın açmak zorunda kalırsın çünkü obs AMD ekran kartlarıyla uyum sorunu yaşıyor. Bu konuyu baya araştırmıştım yabancı kaynaklardan vs.
Zaten AMD ile yayın açan pek yok genelde ekran kartından yayın açanlar Nvidia kullanıyor. Şahsen ben 1660 Super alamadığıma pişman oldum yarı yarıya neden dersen yayın konusunda uğraştırıyor. YouTube da HD kalite yakalayamıyorum mesela. Ancak işlemci üzerinden verirsen sorun olmaz sadece ısınır işlemcin ben de ekstra soğutucu kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
AMD programından yayın açarım dersen, orada da yine kalite sorunu yaşayabilirsin Nvidia kalitesinde video elde edemiyorsun.
2060 serisinde seçeneklerim bunlar siz hangisini tavsiye edersiniz?
Asus:
Asus DUAL-RTX2060S-O8G-EVO-V2 GeForce RTX 2060 Super 8GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
Asus ROG Strix GeForce RTX 2060 EVO Advanced Edition STRIX-RTX2060-A6G-EVO-GAMING 6GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - incehesap.com
www.incehesap.com
Asus Rog Strix RTX2060-O6G-Gaming 6GB GDDR6 192Bit - incehesap.com
www.incehesap.com
Asus Rog Strix RTX2060-A6G-Gaming 6GB GDDR6 192Bit - incehesap.com
www.incehesap.com
Msı:
MSI GeForce RTX 2060 GAMING Z 6G 6GB GDDR6 192Bit - incehesap.com
www.incehesap.com
MSI GeForce RTX 2060 Super Gaming X 8GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - incehesap.com
www.incehesap.com
https://www.incehesap.com/msi-geforce-rtx-2060-super-gaming-ekran-karti-fiyati-44981/
(Kusura bakmayın iş yoğunluğundan dolayı hemen cevap veremiyorum.)