Mercan Ali
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Mercan Ali Petek
Geçtiğimiz günlerde pcyi topladığımdan beri hiç bakım yaptırmadığım için bir bilgisayarcıya götürdüm işte termal macunu yenilesin içindeki tozu filan alsın diye.Bilgisayarı bilgisayarcıdan aldıktan sonra birkaç gün bilgisyarı zorlayabilicek uyguluma,oyun çalıştırmadım.Ondan sonra pc içi baya doluydu hepside boş boş dosyalardı virüs filanda vardır zaten diye bilgisayarı rufustan flasha yüklediğim iso dosyası ile formatladım.İşte format bitti programları kurdum driverlar filan sonra oyunu yüklemeye koydum sabaha kadar insin diye sabah kaltım işte mafia 3 indirmiştim onu oynuyayım bari dedim.Açtım oyunu menüde sıkıntı yok oyun başı kısa bir sekans gösteriyor ondan sonra oyuna girdim hafif kasma vardı ayarlara bakıyım dedim ayarlarda işte fps 30 a sabitlenmiş dedim ben bunu sınırsız yapayım sınırsıza çektim tak ekran gitti fanlar hızlandı ekranda no signal yazdı gitti ekran gelmediği için bilgisayarı tuşuna basılı tutarak kapadım sonra tekrar açtım.Dedim herhalde mafiada sorun var gidiyim birde control deniyim dedim controla tıkladım oyuna girdim yine aynı şekilde.İşte videolara filan bakıyorum driverda sıkıntı var deniyor silip yeniden yükledim filan sonra dedim acaba rufusla flasha iso atarken bir hatamı yaptım flashı temizledim içine windowsun kendi sitesindeki kurulumu yükledim tekrar format attım.Formattan sonra aklıma bir şey daha geldi işlemcim biraz eski model kalmış olabilirmi bu oyunlar için diye o yüzden steam üzerinden little nighmares adlı oyunu açtım ondada aynı problemi yaşadım menüde sıkıntı yok oyuna giriyorum atıyor.Sonra oyunu pencereli başlattım çözünürlüğü düşürdüm ve herhangi bir sıkıntı olmadı 30-40 dk oynadım ama bu böyle olmaz dedim buda ilk kez foruma yazışım olduğu için detaylarıyla anlattım boş laf ettiysem kusuruma bakmayın (sistem: İşlemci : Ryzen 3 2200G 8gb ram 4gb rx 570 4gblık ekran kartım var anakart olarak da A320M-S2H)