Neler Yeni

Oyuna para yatırdığım için Ailemden fırça yedim.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hiçbir şey söylemezsen yalan söylemiş de olmazsın.
indir-_1_.png

erny

80+ Bronze
Oyuna para yatırdım demek yerine yazılım satın aldım deseydin belki kızmazlardı.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Bunun gibi olmuş:
tpcYKpE.jpg

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Annen Baban paranın ne kadar zor kazanıldığını biliyorlar ve onların bakış açısına göre bu para yatırma saçmalık.Anlayışla karşılayamıyorlar çünkü sadece oturup taktak yaptığın (onlara göre) bir şeye para yatırmak saçma geliyor onlara.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
arkadaşlar dün migrosa gittim oradan 50 TL değerinde steam cüzdan kodu aldım yaz indirimleri için buda ilk kez oyuna yatırdığım para oldu aileme söylemeyecektim ama yalan olmasın diye söyleyiyverdim babam bana dedi ki bir daha yatırırsan o bilgisayarı sökerim götürüp satarım dedi annem daha da ilginç ne yapacaktın da bize gidip 50 TL ye erzak alırdında neler neler tabii bence cahillikten başka bir şey değil babam diyor ki onun yolu kumara kadar gidiyor dedi kumarbaz mı olacan dedi kızdı baya psikolojim baya bozuk ters bir şeyler söylemek istiyorum ama söylüyemiyorum sinirden kendi elimi yüzümü sıkıyorum bu arada babam fakirde değil aylık 7000 TL gelirimiz var valla psiklogluk oldum.
Mesela ailem benim oyun içine kızarlardı ama almama kızmazlardı oyunu.
Kısacana dostum ikna etmekte bu iş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,053
Üyeler
163,763
Son üye
kadrh
Top Bottom