Arkadaşlar sa 800 850 tl bütçem var güzel kava akışı olan kasa öneriniz varmı. Başka bişeydaha sorucam bende kapalı ofis kasası var psum cyberpunk gibi oyunalara girince çok fazla fan sesi yapıyor kapalı bi kasa olduğu için yaparmı.
Bunun fanlarından sorun yaşarmıyım çok ses yaparmıGAMETECH Legend Pro Mesh 4x120mm Pencereli Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası. Fiyatı, Yorumları - Trendyol
GAMETECH Legend Pro Mesh 4x120mm Pencereli Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası. yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
hocam bu kasa benim eski kasaydı hatta çok sessiz çalışıyor ve fazla ısınmıyorduBunun fanlarından sorun yaşarmıyım çok ses yaparmı
Tamam ozaman bunu alıyorum sağol deneyimlemişsin hocam kasamın içinde hava akışı olmadığından dolayı psu fazla ses yaparmı yüke girdiğindehocam bu kasa benim eski kasaydı hatta çok sessiz çalışıyor ve fazla ısınmıyordu
500w psu yetermi buna gtx1660 ti i3 10100f varhocam bu kasa benim eski kasaydı hatta çok sessiz çalışıyor ve fazla ısınmıyordu
Hangişs daha iyi diğer arkadaşın attığımı bunuDark Raider 3x12cm FRGB Fanlı, Tempered Glass Cam Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHRAIDER) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
.auto-style1 { border-width: 0; } .auto-style2 { font-family: Arial; color: #000000; } .auto-style4 { color: #000000; } .auto-style5 { font-family: Arial; font-size: medium; } .embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; }...www.teknobiyotik.com
yeter kanka 400w bile 1650 kaldırıyor. i3 10100 vardı bende eskidenTamam ozaman bunu alıyorum sağol deneyimlemişsin hocam kasamın içinde hava akışı olmadığından dolayı psu fazla ses yaparmı yüke girdiğinde
Mesaj otomatik birleştirildi:
500w psu yetermi buna gtx1660 ti i3 10100f var
bu ısınabilir hocam benim dediğimin üsttende hava alıyorduHangişs daha iyi diğer arkadaşın attığımı bunu