Neler Yeni

Oyuncu koltugu hafif sallanma sorunu

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
Merhaba arkadaşlar dün Xdrive Toryun koltuğu geldi ve kurdum. Tek sorunum salıncak modu kapalı iken ileri geri çok hafif oynaması daha önce hiç kullanmadığım için bilmiyorum sizce normal midir? Sizin koltuğunuzda böyle bir şey oluyor mu? Kendimi koltuğun üstünde öne doğru attığım zaman hafif bir ileri gidiyor.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Rüveyda Akın
Konudan bağımsız koltuk nasıl memnun musun?
Oğlum adam memnun olsa bu konuyu neden açsın
Merhaba arkadaşlar dün Xdrive Toryun koltuğu geldi ve kurdum. Tek sorunum salıncak modu kapalı iken ileri geri çok hafif oynaması daha önce hiç kullanmadığım için bilmiyorum sizce normal midir? Sizin koltuğunuzda böyle bir şey oluyor mu? Kendimi koltuğun üstünde öne doğru attığım zaman hafif bir ileri gidiyor.
Ayakları koltuğa bağlayan kısmı iyi sıkamamış olabilirsin. Eğer eminsen koltuk arızalıdır iade et.

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Oğlum adam memnun olsa bu konuyu neden açsın
''Tek sorunum salıncak modu kapalı iken ileri geri çok hafif oynaması daha önce hiç kullanmadığım için bilmiyorum sizce normal midir?'' Demiş arkadaş memnun olmadığını dile getirmemiş, bende onun dışında bir sıkıtısı var mı? ilk izlenimi? rahatlığını vs onu soruyorum.
Ve ayrıyeten benim yaşımda kaç tane OĞLUN var ? Uslubuna dikkat et.

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla hocam oturak yerine dar memnun değilim 90 kilo ustundeysen kesinlikle alma pişman olursun. Sallanma sorunu gerçekten aşırı hafif daha önce hiç kullanmadığım için garip gelmiş olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Yanıtın için teşekkürler Hocam. Bende senin gibi rahat bir koltuk arayışındayım umarım bulabiliriz😅. Sallanma sorununa gelirsek ben çoğu koltukta sallanma ve gıcırdama gördüm o biraz normal olabilir ama rahatsız ediyorsa tabi ki değiştirmek gerekiyor. Önemli olan bizim rahatlığımız sonuçta
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla hocam oturak yerine dar memnun değilim 90 kilo ustundeysen kesinlikle alma pişman olursun. Sallanma sorunu gerçekten aşırı hafif daha önce hiç kullanmadığım için garip gelmiş olabilir.

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
chade
hafif bi sallanma payı illa ki olur koltuklarda. diğer türlü kütüğe oturuyormuşsun gibi kaskatı durur. bağlantı vidalarını biraz daha sıkarsan daha az oynar

Top Bottom