Neler Yeni

Oyuncu koltuğu mu ofis koltuğu mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gökalp ŞAHİN
Bütçe
600
600 Tl bütçe ile sağlam çalışma koltuğu veya oyuncu koltuğu var mıdır. Önceki sandalyemi belim ağrıdığı için yaslanmaktan kırmıştım. Bu fiyat bandında sağlam ve biraz da olsa rahat bir koötuk var mıdır?

kamyoncu36

80+ Bronze
Türksit koltuklara bak

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
600 TL bütçe ile sağlam çalışma koltuğu veya oyuncu koltuğu var mıdır. Önceki sandalyemi belim ağrıdığı için yaslanmaktan kırmıştım. Bu fiyat bandında sağlam ve biraz da olsa rahat bir koötuk var mıdır?
Biraz daha bütçe arttırabilirseniz güzel oyuncu koltukları var. Bakabilirsiniz

Not: Yaklaşık 700tl civarı

Tre-x

80+ Silver
600 TL bütçe ile sağlam çalışma koltuğu veya oyuncu koltuğu var mıdır. Önceki sandalyemi belim ağrıdığı için yaslanmaktan kırmıştım. Bu fiyat bandında sağlam ve biraz da olsa rahat bir koötuk var mıdır?
Bu butcelerdeki oyuncu koltukları kaliteli olmaz ilinizde spotcu varsa gidin bi ziyaret edin yasaklardan sonra yok 2. El olmaz dersen ofis koltuklarina bak derim bu butcede

AKAsienna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Akif Kaya
Bu bütçedeki oyuncu koltuklarından pek bir şey bekleme ama bu paraya güzelinden bir ofis koltuğu alınır

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gökalp ŞAHİN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aklınızda bir model var mıdır acaba?

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Bu bütçede iyi bir oyuncu koltuğu bulmanız çok zor. Ofis koltuğu almanızı öneririm

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Sana tavsiyem bu bütçe aralığında Gaming koltuk diye marka veya renklere boşa para verme. Yaşadığı yerde bulunan güzel bir spotcu veya ofis malzemesi satan bir yere git. Pazarlığını yap deneyerek güzel rahat bir koltuk al. İnternetten alıdğın Gaming adı altında geçenlerden daha iyi bir performans alacağına eminim.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Oyuncu koltukları daha iyi ofis koltuğu kullanmış biri olarak söylüyorum ama o fiyattaki oyuncu koltukları iyi olmaz.

AlimAhmwt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Alim Coşar
o kadar rahat değil ama ofis koltuğundan rahatdır bence https://www.akakce.com/oyuncu-koltugu/en-ucuz-xfly-machete-kirmizi-fiyati,762428773.html
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben çalmıştım mesela sanada öneririm
200 vereyim banada çal kargo parası benden o.O2
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türksit koltuklara bak
https://www.akakce.com/oyuncu-koltugu/en-ucuz-turksit-range-mini-turuncu-fiyati,1109100629.html knk arkadaş bunu 1 hafta içinde kırdı :d bu modelini önermem

Flamesa

80+ Silver
700₺'ye bu var
https://www.gittigidiyor.com/ev-bah...mpaign=standard&utm_content=standard&v=1.95.5
Incelemesi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,712
Üyeler
168,992
Son üye
NighhttWishh
Top Bottom