- Bütçe
- 3500
Herkese hayırlı günler. Ben zamanında 130 kilo ve 1.72 boyunda biriydim ve gayet iyi sayılabilecek bir ofis koltuğum var. Bu kilolu dönemimde koltuk gayet rahattı. öyle gün oluyordu aralıksız (hiçbir ihtiyaç gidermeden) 5-6 saat oturuyordum ve hiç bir şekilde en ufak rahatsızlık vermiyordu. Fakat şuanda ben 75 kiloya düştüm. Önceden aynı koltukta dediğim gibi daha uzun süreler rahatsız olmadan oturabiliyorken şuanda 1, maksimum 2 saatte fena bir ağrı oluyor (bel kısmında değil daha çok oturma bölgesinde). Koltuk yaklaşık 4-5 senelik bir koltuk fakat görünüşte hiç bir yıpranma, ezilme yok. Muhtemelen süngerlerinde de problem yok ki, ben 55 kilo farkını 5-6 ayda yaşadım yani bu kadar sürede koltuk zarar görmez diye düşünmekteyim. Neyse lafı uzattım ama anlatmak zorundaydım çünkü buna göre bir öneri, fikir isteyecem. Yani acaba problem zayıfladığımdan mı kaynaklanıyor yoksa koltuktan mı? İşte bu yüzden buna göre bir seçim yapacam. Eğer yeni bir koltuk alırsam bu problem çözülürse hangi koltuğu almalıyım. (Başlıkta da belirttiğim gibi, rahat ve ekonomik). Bütçem maksimum 3.500 TL. Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.