Neler Yeni

Yardım Oyuncu Koltuğu Önerisi (Terletmeyecek)

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1 yıl boyunca sürekli bilgisayar ve masa başında olacağımdan oyuncu koltuğu ya da ofis koltuğu önerisi istiyorum sizlerden.
Bütçe 1k ile 2k arası. Önceliğim kumaş olmakla beraber tavsiyelere açığım. Özellikle şunu kullandım ve memnunum diyebilecekler varsa eğer çok sevinirim.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Hawkın kumaş model koltukları var. Onlar terleme yapmaz. Deri olan her koltuk terleme yapar.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,169
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

Ilar

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1 yıl boyunca sürekli bilgisayar ve masa başında olacağımdan oyuncu koltuğu ya da ofis koltuğu önerisi istiyorum sizlerden.
Bütçe 1k ile 2k arası. Önceliğim kumaş olmakla beraber tavsiyelere açığım. Özellikle şunu kullandım ve memnunum diyebilecekler varsa eğer çok sevinirim.
hawkın bu koltuğunu yaklaşık 4 aydır kullanıyorum gayet memnunum kumaş olduğu için terleme yapmıyor ve yanın da temizleme seti de beraberin de geliyor kargo paketi de sağlam ve kurulumu da basit

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hawkın bu koltuğunu yaklaşık 4 aydır kullanıyorum gayet memnunum kumaş olduğu için terleme yapmıyor ve yanın da temizleme seti de beraberin de geliyor kargo paketi de sağlam ve kurulumu da basit
ben de bu koltuğu düşünüyorum ancak çok inceleyen ve yorum göremediğimden tedirginim. alt süngeri nasıl peki? rahatlık açısından. terletmeyeceğine eminim. bir de çok fazla gacırtı fln yapıyor mu mekanik aksamları?
Mesaj otomatik birleştirildi:

XDrive kullanıyorum deri ve terletmiyor. İş gereği günde en az 8 saat oturuyorum.
deri koltuk eninde sonunda terletir diye düşünüyorum. en üst katta oturuyoruz ve ev çok fazla güneş alıyor. özellikle yazın çok sıcak oluyor. o yüzden terleteceğine eminim

Ilar

80+ Bronze
ben de bu koltuğu düşünüyorum ancak çok inceleyen ve yorum göremediğimden tedirginim. alt süngeri nasıl peki? rahatlık açısından. terletmeyeceğine eminim. bir de çok fazla gacırtı fln yapıyor mu mekanik aksamları?
Mesaj otomatik birleştirildi:

deri koltuk eninde sonunda terletir diye düşünüyorum. en üst katta oturuyoruz ve ev çok fazla güneş alıyor. özellikle yazın çok sıcak oluyor. o yüzden terleteceğine eminim
alt süngeri gayet iyi 1,81 boyum 81 kiloyum herhangi bri şekilde göçük falan yaşamadı gıcırtı falan da çıakrmıyor içerisinde özel yağı da var zzaten gıcırdadığı zaman sürebiliyorsun

Top Bottom