o bütçeye kaliteli marka koltuk yok tavsiyem bütçeye ekleme yapmanBütçem maksimum 1500 TL. Şu an bayram indirimi adı altında indirimler var ama gözden kaçırdığım indirimler olabilir. Tavsiyelerinizi merakla bekliyorum.
o bütçeye kaliteli marka koltuk yok tavsiyem bütçeye ekleme yapman
Bu marka ve ürün hakkında ne düşünüyorsunuz?Alpha Fab1 Kumaş Oyuncu Koltuğu Gri
Ofisel Oyuncu Koltuğu Modelleri en iyi kalite ve F/P ürünüdür. Yüksek Kalite ve Tasarım ürün talep edenlerin tercihi. OFİSEL ORJİNAL ÜRÜN GARANTİSİofisel.com
Yorumları araştırıp okudukça almamaya yöneliyorumOfisel Alpha fab1 kumaş oyuncu koltuğu alınır mı?
819, 90 TL'den satılıyor. https://www.hepsiburada.com/ofisel-alpha-fab1-kumas-oyuncu-koltugu-p-HBCV00000CI194 Deneyimleyen var mı?www.technopat.net
gerçekler zaten bütçeyi arttır demiştimYorumları araştırıp okudukça almamaya yöneliyorum
Bu fiyata bulamayacağım gibi ya aşırı artmış bu gaming koltuk fiyatları@erdemdrd24 ve ben de bu bütçeye arıyoruz. Takipteyim
Fab1 alacak gibiyim ben. 3 4 saatlik oturma için uygun deniyor. 7 8e de akar gibi yaBu fiyata bulamayacağım gibi ya aşırı artmış bu gaming koltuk fiyatları
Xdriver indirim vardı 1499TL bitti galibaBütçem maksimum 1500 TL. Şu an bayram indirimi adı altında indirimler var ama gözden kaçırdığım indirimler olabilir. Tavsiyelerinizi merakla bekliyorum.
Pardon Xprime ye bir markaymışXdriver indirim vardı 1499TL bitti galiba
Sitesinde satın alırken XPRIME kodunu kullan 1399 TL ye düşüyor bu arada bilgin olsun hocam.Fab1 alacak gibiyim ben. 3 4 saatlik oturma için uygun deniyor. 7 8e de akar gibi ya
Yok hemen vermem geçen gittigidiyorda 1250ydi onu kovalıcam yineSitesinde satın alırken XPRIME kodunu kullan 1399 TL ye düşüyor bu arada bilgin olsun hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biraz geç oldu ama umarım sipariş vermemişsindir. :d