alabileceğin en fp ürün hawk fab serisi bence ama biraz daha bütçe arttırabilirim daha rahat daha üst düzey olsun dersen hawk future yada zio fabric bakabilirsin
kral geçen hafta almalıydın zam geldi koltuklarada
Post automatically merged:
hawk v6 model 3000 den 4000 e çıkmış
Xdrive bakabilirsin
hocam xprime bakabilirsiniz o zaman ama alanlar nasıl memnun mu pek fikrim yokHocam 2.5 civarı birşeyler bakıyorum açıkçasu
Dandik.hocam onlar ucuz ama göründüden belli 1k lık fileli ofis koltuğu alırım bunu alıcağıma xprimeın bazı modelleri iyi diye duydum gerisi fıs...qX-prime ve Turksit var o nasıl markadır?
2. El temiz Hawk falan mı baksam ama bilmiyorum koltuk içinde 2. Ele emin olamıyorum
haklısınız hocam ben uzun süredir 3k bandında olduğu için önermiştim bakmadım hiç.kral geçen hafta almalıydın zam geldi koltuklarada
hawk v6 model 3000 den 4000 e çıkmış
hijyen takıntınız yoksa alabilirsiniz bence xprime, türksit, xfly almaktan iyidirBilgisayar Oyunu Aksesuarları Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da!
Bilgisayar Oyunu Aksesuarları Modelleri uygun fiyat seçenekleriyle sahibinden.com'da.www.sahibinden.com
Şöyle bir şey var acaba alsam mı diye düşünüyorum.
xprime alacağıma 150tl daha koyar xdrive alırım hocam bence 2.el muhabbetinede gelicek olursak sıfıra yakın bulursan bence çok mantıklı ben öyle aldım gayette memnunumX-prime ve Turksit var o nasıl markadır?
2. El temiz Hawk falan mı baksam ama bilmiyorum koltuk içinde 2. Ele emin olamıyorum