Neler Yeni

Öneri Oyuncu koltugu önerisi

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Ekipmanlar, PC Bileşenleri, Grafik Tasarım
Instagram
https://www.instagram.com/enisberberr/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198361448789/
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign
neden alınmaz onun açıklamasını bekliyor insan ondan
Önemli olan o değil hocam bir şeyi önermiyorsan bir sebep vardır.
Sebebi parasını haketmediği ok ama onun yerine ne alabileceğini söylemesi gerekir insanın başta...

Emrullah9

80+
Önemli olan o değil hocam bir şeyi önermiyorsan bir sebep vardır.
Sebebi parasını haketmediği ok ama onun yerine ne alabileceğini söylemesi gerekir insanın başta...
Konuyu daha fazla uzatmayalım arkadaşın konusuna yazık olmasın. Sorduğunuz soruların cevabı da, Hawk çok düz bir koltuk. Aldığınız zaman vücudunuzu hiç bir şekilde sarmayacak ve ergonomik rahat bir kullanım sağlamayacak. Evinizde oturduğunuz mutfak sandalyesinin dökme süngerli hali.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,597
İsim
Emre
Discord
necromancerr
neden alınmaz onun açıklamasını bekliyor insan ondan
Mesaj otomatik birleştirildi:

hawk mı daha iyi zio mu
futureyi bilmiyorum ancak fab fiyatına göre güzel zioda zaten sponsorluklarla olsun gene ikiside kendini kanıtlamış bi marka ve özelleştirme olayı çok güzel zionun param olsaydı zio alırdım ben

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Ömerfaruk
Konuyu daha fazla uzatmayalım arkadaşın konusuna yazık olmasın. Sorduğunuz soruların cevabı da, Hawk çok düz bir koltuk. Aldığınız zaman vücudunuzu hiç bir şekilde sarmayacak ve ergonomik rahat bir kullanım sağlamayacak. Evinizde oturduğunuz mutfak sandalyesinin dökme süngerli hali.
heh tamam cok güzel açıklama oldu tşkk <3

futureyi bilmiyorum ancak fab fiyatına göre güzel zioda zaten sponsorluklarla olsun gene kendini kanıtlamış bi marka ve özelleştirme olayı çok güzel
kilodan dolayı sağlam ayak vs aldım 5k felan oluyordu sanırım 5-6 gibi
bi arkdasaım en iyisi hawk dedi ondan bi konu açıyım dedim

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,597
İsim
Emre
Discord
necromancerr

hocam sadece ayakla bitmiyor mekanizmanında sağlam olması lazım ki zioda onuda seçebiliyorsunuz yarasa mekanizma en sağlam mekanizma ordaki

Emrullah9

80+

Hawk'ı önerenler genelde hayatında daha önce kaliteli koltuk kullanmamış veya daha yeni Hawk almış olanlar. Onlara bakmayın gerçekten güzel bir koltuk değil. Bu bütçeyle Zio, xDrive gibi markalara yönelmelisiniz. Hatta Zio'dan daha çok xDrive kanadına. xDrive'ın bu bütçedeki koltukları çok güzel oluyor.

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Ömerfaruk
Hawk'ı önerenler genelde hayatında daha önce kaliteli koltuk kullanmamış veya daha yeni Hawk almış olanlar. Onlara bakmayın gerçekten güzel bir koltuk değil. Bu bütçeyle Zio, xDrive gibi markalara yönelmelisiniz. Hatta Zio'dan daha çok xDrive kanadına. xDrive'ın bu bütçedeki koltukları çok güzel oluyor.
xdrive modellerinde özelleştirme yok acaba zio dahamı sağlamdır dişye düşündüm

Emrullah9

80+
xdrive modellerinde özelleştirme yok acaba zio dahamı sağlamdır dişye düşündüm
Hocam şöyle diyeyim, arkadaşlarımla internet kafeye gittiğimizde orada xDrive marka koltuklar var. Benim kiloda 95 boy 1.85. Benim boyum ve kilomda çok rahat oluyordu. Aradaki farktan sorun olmaz. Zaten kendileri 120 kilograma kadar dayandığının garantisini veriyor. Üstünde kullanan müşterilerinin de olduğunu söylüyor.

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Ömerfaruk
Hocam şöyle diyeyim, arkadaşlarımla internet kafeye gittiğimizde orada xDrive marka koltuklar var. Benim kiloda 95 boy 1.85. Benim boyum ve kilomda çok rahat oluyordu. Aradaki farktan sorun olmaz. Zaten kendileri 120 kilograma kadar dayandığının garantisini veriyor. Üstünde kullanan müşterilerinin de olduğunu söylüyor.
bende internet kafedekilerden kullandım modelleri neydi acab kaç sene oldu aradan

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Ömerfaruk

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Ömerfaruk
Yani ben az önce attığım özelleştirmeyi satın alırdım şahsen. Dediğim gibi 95 kiloyum evde Türksit var o bile taşıyor. Bu koltuklarda sorun olacağını sanmıyorum.
visco nasıl bir şey terlen birşety gibi duruyor ama nasıl

Top Bottom