Neler Yeni

Öneri Oyuncu koltuğu tavsiyesi lazım. (Hawk)

emres1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
emre şimşek
Merhabalar, marka olarak Hawk çok ilgimi çekiyor. Rahatıma düşkün bir insanım, rahat olması önemli. Hawk modellerinden önerebileceğin varsa çok memnun olurum. Bütçem maksimum 10.000 tl.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,283
İsim
Emre siyah
normalde hp omen catidal derdim ama yine zam gelmiş 12bin isterseniz bakın
8 civarına da hawk future var

emres1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
emre şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
normalde hp omen catidal derdim ama yine zam gelmiş 12bin isterseniz bakın
8 civarına da hawk future var
Future ile fab'lar arasındaki konfor farkı ne kadar, bilginiz var mı?

alibakar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ali Bakar
Hawk kullanıyorum memnun değilim, sırt yastığı sürekli arkadaki boşluktan dışarı çıkıyor. Rahatlık konusunda 10 üzerinden 5 diyebilirim. Bir kaç güne iade edeceğim. Hp omen almayı düşünüyorum. HP OMEN Citadel Profesyonel Oyuncu Koltuğu, Çok Renkli https://amzn.eu/d/cIAlzXh

emres1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
emre şimşek
Hawk kullanıyorum memnun değilim, sırt yastığı sürekli arkadaki boşluktan dışarı çıkıyor. Rahatlık konusunda 10 üzerinden 5 diyebilirim. Bir kaç güne iade edeceğim. Hp omen almayı düşünüyorum. HP OMEN Citadel Profesyonel Oyuncu Koltuğu, Çok Renkli https://amzn.eu/d/cIAlzXh
Future mu kullanıyorsunuz fab mı?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,283
İsim
Emre siyah
ben fab series kullanıyorum boyun yastığı bomoboş bel yastığığ fena değil ama araya falan giriyor bir tık daha para harcayıp omen alsaymışım ben aldığımda çok pahalı değildi

emres1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
emre şimşek
ben fab series kullanıyorum boyun yastığı bomoboş bel yastığığ fena değil ama araya falan giriyor bir tık daha para harcayıp omen alsaymışım ben aldığımda çok pahalı değildi
Aklımda zaten bütçemden dolayı fab değil de future var. Hp omen koltuğunun deri olması dezavantaj değil mi, kumaş daha mantıklı gibi geliyor.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,283
İsim
Emre siyah
Aklımda zaten bütçemden dolayı fab değil de future var. Hp omen koltuğunun deri olması dezavantaj değil mi, kumaş daha mantıklı gibi geliyor.
yakınında mediamarkt koçtaş gibi yerler varsa kesinlikle deneyip al

Hawk almayı düşünüyorsanız eğer kendi sitelerinden almanızı tavsiye etmiyorum. 12 gündür kargoya verilmedi.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,283
İsim
Emre siyah

denizbulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Deniz Bulut
Bende hawk fab kullanıyorum ve gerçekten bana göre de rahat bir ürün değil. Bel yastığının iplerini arkadan çapraz yapınca araya falan kaçmıyor sabit kalıyor ama yine de bana göre rahat bir koltuk değil. HP Omenı deneme fırsatım olmuştu. Kesinlikle çok rahat bir koltuk.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,902
Üyeler
164,928
Son üye
opeth
Top Bottom