Yardım Oyuncu Koltuğumu Satmak İstiyorum! Xdrive 15'li

enisberberr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,071
Merhabalar sevgili dostlarım,
Kayseri'de ikamet ediyorum ve 5 Kasım'da yurtdışına iş dolayısıyla temelli olarak gidiyorum.
Tüm ekipmanları satmak istiyorum.
Evde olmadığım için ve sayılı günlerim kaldığı için şimdiden alıcı bulmak adına konuyu açıyorum ve gerçekten hiçbir sitede bulunmayacak fiyatlara satıyorum.

Eve Çarşamba günü varacağım ve fotoğraflarını çekip hem burada hem de satabileceğim diğer sitelerde yayınlayacağım...

Koltuk: Xdrive 15'li Yeşil-Siyah (kutu var garanti var)= 2800₺

SORU:

Bu fiyata satabilir miyim? ve alıcı arkadaş kargo yoluyla almak isterse kargoyu alıcı arkadaş için daha ucuza getirme yolları nelerdir?

NOT:
Düşünen arkadaşlar olursa lütfen konuya yorum olarak veya özel mesaj atarak iletişime geçsin...

Son düzenleme:
3 tane kitap gönderdim 5 yaşındaki yiğenime, 400 lira kargo aldılar şuna ne kadar alırlar acaba. Fotoğrafları vs varsa iletebilir misiniz koltuk arayışındayım iyi olur benim için

3 tane kitap gönderdim 5 yaşındaki yiğenime, 400 lira kargo aldılar şuna ne kadar alırlar acaba. Fotoğrafları vs varsa iletebilir misiniz koltuk arayışındayım iyi olur benim için
Hocam konuda da dediğim gibi Eve Pazartesi veya Salı günü varacağım ve fotoğraflarını çekip hem burada hem de satabileceğim diğer sitelerde yayınlayacağım...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir aralar daha ucuza getirmek için Dolap'a koyuyordum kargo parası 100-150₺ falan alıyordu max ama aynı sistem devam ediyor mu bilmiyorum...

Hocam konuda da dediğim gibi Eve Pazartesi veya Salı günü varacağım ve fotoğraflarını çekip hem burada hem de satabileceğim diğer sitelerde yayınlayacağım...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir aralar daha ucuza getirmek için Dolap'a koyuyordum kargo parası 100-150₺ falan alıyordu max ama aynı sistem devam ediyor mu bilmiyorum...
Tamam reis bakarız o zaman olunca teşekkür ederim

Tamam reis bakarız o zaman olunca teşekkür ederim
Tabikide hocam...
Koltuğun hiçbir yerinde kırık veya bozuk bir yer yok sadece kafa yastığının derisinde sertleşme gibi bir şey var başka hiçbir şey yok...

Tabikide hocam...
Koltuğun hiçbir yerinde kırık veya bozuk bir yer yok sadece kafa yastığının derisinde sertleşme gibi bir şey var başka hiçbir şey yok...
Tamamdır reis beklemedeyim haberin olsun

Geri