Neler Yeni

Oyuncu Kulaklığı önerir misiniz? ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Yiğitcan Eginli
James Donkey 712 Kullanıyorum Soldan daha fazla sağdan daha az ses geliyor önceki kulaklığım Rampage Styles'i de aynı sorundan dolayı değiştirdim Lütfen bu sorun olmayan kaliteli bir kulaklık önerir misiniz? ?

Bütçe Max 400 tl

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Yiğitcan Eginli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Atyxah

80+ Silver
Kulaklarım da sorun olma ihtimali varmı ? Sol tarafdan fazla ses geliyor kulaklığı ters çeviriyorum yani sağ tarafı sola getiriyorum yine aynı sorun ?
Kulağında bir sorun olma ihtimali daha yüksek bir doktora git bence kulaklıktan az para verirsin doktora

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Yiğitcan Eginli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kulağında bir sorun olma ihtimali daha yüksek bir doktora git bence kulaklıktan az para verirsin doktora
Ama normal de herşeyi net ve eşit duyuyorum sadece kulaklığı taktığımda böyle bir sorun var

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Yiğitcan Eginli
Kulaklığın uygulamasından falan bir tarafın sesini fazla bir tarafın az yapmış olabilirsin =D
Yok uygulamasında 7.1 ayarı var onu kapattığımda sağdan yada soldan fazla ses gelebileceğini ayarlayamıyorsun yani stok hale geliyor ve soldan daha fazla ses duyuyorum ama 7.1 i açıp kendime göre ses ayarı yaptığımda normal duyuyorum bazen ayar yaptığım halde soldan fazla duyduğumu düşünüyorum ama oda psikolojik galiba

Atyxah

80+ Silver
Ama normal de herşeyi net ve eşit duyuyorum sadece kulaklığı taktığımda böyle bir sorun var
Kulaklıkta aynı ses sadece bir tarafa verildiği için olabilir yani normal seste anlamazsın ama kulaklıkta olabilir zaten ters çevirince de oluyorsa kulaklığı çevirdiğini anlayamaz bence kulak sıkıntılı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,013
Üyeler
166,867
Son üye
wulfgaard
Top Bottom