Selam şuanda gamepower Medusa 7,1 kullanıyorum ama pedleri artık eskimeye başladı ve yeni birşeyler arıyorum. Bütçe 1500TL fps oyunları oynuyorum ve müzik dinliyorum yani ses kasabileceğim bir kulaklık lazım ne önerirsiniz?
Hocam o kadar çıkamam klavye falanda alacağım başka önerirsen mükemmel olur.1900olurmu bütçe yoksa başka önereyimmi?
HyperX Cloud Core 7.1 HX-HSCC-2-BK/WW Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud Core 7.1 HX-HSCC-2-BK/WW Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud Core 7.1 HX-HSCC-2-BK/WW Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
kulak içi olmasını geçtim.Vergisini hiç düşünmediniz mi?https://a.aliexpress.com/_olMk33O yanına birde ucuz bir DAC alırsan tadından yenmez
Kargo zaten bedava vergisi de küçük paket olacağı için fazla olacağını düşünmüyorum zaten kulakiçi değil bu kulaklık IEM diye geçiyor şuan TenZ de kullanıyor çoğu kullanan insanda daha konforlu daha iyi ses kasılıyor diyor o yüzden 1500e havit vs alacağınıza bunu alın daha iyi olurkulak içi olmasını geçtim.Vergisini hiç düşünmediniz mi?
700tl vergisi var.Vergi boyutlara göre olmuyorKargo zaten bedava vergisi de küçük paket olacağı için fazla olacağını düşünmüyorum zaten kulakiçi değil bu kulaklık IEM diye geçiyor şuan TenZ de kullanıyor çoğu kullanan insanda daha konforlu daha iyi ses kasılıyor diyor o yüzden 1500e havit vs alacağınıza bunu alın daha iyi olur
bunun 2 si daha cok tutuluyor demiHavit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu KulaklıÄı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu KulaklıÄı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
evet her şey zamlanmış bi bu kalmış hızlı hızlı alın hocambunun 2 si daha cok tutuluyor demi
1800 liraya 3000 tllik kulaklık kalitesi üstelik havitin suni deri kulaklığında yaz zamanı kulağın pişerken bunda böyle bir derdin olmayacak sen bilirsin700tl vergisi var.Vergi boyutlara göre olmuyor
Hocam gamepower fujin pro nasıldırHavit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu KulaklıÄı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu KulaklıÄı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
hocam kulakları çok ağrıtıyo attığım modeli alabilirsinHocam gamepower fujin pro nasıldır