Oyuncu masası önerisi 2 monitör

180x90 güzelmiş hocam ayaklarıda fotoda göründüğü kadar kaliteliyse alınabilir. fakat fiyatı bi tık fazla geldi bana. Ceramical 60x160 cm Çalışma Masası kullanıyorum 1200-1400 civarına almıştım şuan 2400 olmuş ayakları bi tık ince fakat iş görür. 27" monitör yan yana durur mu dersen kasayla beraber durmaz. biri illa yan olması lazım benim kullandığım masada.

180x90 güzelmiş hocam ayaklarıda fotoda göründüğü kadar kaliteliyse alınabilir. fakat fiyatı bi tık fazla geldi bana. Ceramical 60x160 cm Çalışma Masası kullanıyorum 1200-1400 civarına almıştım şuan 2400 olmuş ayakları bi tık ince fakat iş görür. 27" monitör yan yana durur mu dersen kasayla beraber durmaz. biri illa yan olması lazım benim kullandığım masada.

bunlardan hangsi sizce hocam ya aralarında kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

monitor 10 kg ileride bi 10kg daha eklenebilr mouse klavye mousepad 2kg diyelim 12 10 22 kg civarı duracak üstünde hocam

bunlardan hangsi sizce hocam ya aralarında kaldım
hocam 27" 2 monitöre 120 lere hiç bakmayın. 2. monitörü nasıl kullanacaksınız

hocam ben başka biriyim konuyu devr aldım bakarsanız :)
renker aynı olunca fark etmedim. arkadaşın başlıkta attığı fotodaki kadar kaliteliyse alınabilir gibi. fakat komple tahta olan daha iyidir gibi sizin attıklarınızdan

knk önceki mesajları okumadım ama bu masalardan daha makul fiyata marangoza odanın bir kenarını kapatacak şekilde masa yaptır eni 80 90 cm falan olacak şekilde, anlatabildim mi bilmiyorum ama daha mantıklı bence attığın masa parasına 3 4 tabak alabiliyosun
1752881782775.webp
yani bu görseli chatgptye yaptırdım iyi yapamadı ama böyle bi şey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,818
Üyeler
184,504
Son üye
EnesKzl
Geri