Oyuncu sandalyesi önerisi

Sakurajima Mai

80+ Silver
Reaksiyon skoru
644
7000TLye şu koltuktan buldum internette ama daha düşük fiyatlara aynı kaliteyi ve konforu sağlayan sandalye varsa ondan almak isterim, aynı kaliteye ne kadar ucuz o kadar iyidir benim için

7000TLye şu koltuktan buldum internette ama daha düşük fiyatlara aynı kaliteyi ve konforu sağlayan sandalye varsa ondan almak isterim, aynı kaliteye ne kadar ucuz o kadar iyidir benim için
titanseat fury-hawk fab serisini al diğer markalarda belli başlı satış sonrası sorunlar var

hawk fab nasıl rahatlık olarak tasarımları çok güzel bir de taksit falan oluyor mu onlarda
kendi sitesinde olmuyor diğer sitelerde peşin fiyatına 2-3-4 gibi yapıyolar
kilo-boy kaç kaç saat kullanacaksın günde

ben şu anlık almayacağım sormak istedim sadece konu sahibi halletsin ilk önce
kaliteli satış sonrası desteği tam olan 2 marka bu ikisi spora yazıldım yazılmasam titanseat throne alıcaktım

1768396728750.webp

20 günde 2k fiyat artmış cidden kafayı yersin titanseat fury incele

Hocam titanseat fury ile ilk linkini verdiğim arasında nasıl bir kalite farkı var
marka farkı var titanseat yeni bir marka yaklaşık 1 yıldır sektördeler 1 tane şikayet yok henüz

hawkda titanseatte çok çok iyi markalar
fark yok desem yeridir ama 9kya hawk fab alınmaz 1k konur titanseatden en baba koltuk alınır bütçeni fazla aşıyor exvegadan ürünlerede bakabilirsin ama iyi yorum yapana 200tl vermeleri kafa karıştırııyor

marka farkı var titanseat yeni bir marka yaklaşık 1 yıldır sektördeler 1 tane şikayet yok henüz

hawkda titanseatte çok çok iyi markalar
fark yok desem yeridir ama 9kya hawk fab alınmaz 1k konur titanseatden en baba koltuk alınır bütçeni fazla aşıyor exvegadan ürünlerede bakabilirsin ama iyi yorum yapana 200tl vermeleri kafa karıştırııyor
ilk verdiğim linkdeki xprime nasıldır hocam

xprimeda kurduktan sonra iade şansın yok o yüzden almak zorunda olmadan almam beğenmediğinde iade şansın yok
Hocam bu fab v3, v4, v5 bunlar sadece renkte mi farkediyor yoksa mekanizma ve tasarım olarak değişiklikler de var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amazonda şuan hawk fab koltukları 8700tl alınır mı sizce? Veya aynı fiyata daha iyisi varsa ona bakayım yoksa bunu alıp geçeyim. İlk defa oyuncu koltuğu alacağım beni memnun eder mi sizce? Daha önce ofis koltuğu kullanıyordum.

Geri