Neler Yeni

Oyuncu ve sesli görüşmeler için kulaklık önerisi lazım. 1k₺

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ali
Bütçe
1000
Arkadaşlar önceden de konu açmıştım ve diğer konularada zaten takip ettim lütfen yardımcı olunuz. 1k max bütçem var oyunlarda ses kasabileceğim ses seviyeleri yüksek mikrofonu tamamen sorunsuz uzun süre giden bir kulaklık istiyorum normalde GamePower Fujin alacaktım ama 500 tlden 750 ye çıktığı için 1k verip daha iyisini almaya karar verdim bir tık altında olsa da sorun olmaz. Razer Blackshark v2x i de düşündüm ama sorun yaşanıyormuş sanırım oda da yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Ryuzaki
gamepower kizaru al geç, hem mikrofonu hem ses kalitesi muhteşem

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Ryuzaki
Gamepower fujinden daha mı iyi dediğin model? biraz bahsedermisin o kulaklıktan
evet daha iyi 1.5 yıldır kullanıyorum titreşim özelliği olsun mikrofonu olsun 7.1 olsun hepsi çok iyi çalışıyor. mikrofonu fujinden daha iyi ayrıca fujinde titreşim özelliği yok.

Bent Lark

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Burak
Instagram
@burakulata
Arkadaşlar önceden de konu açmıştım ve diğer konularada zaten takip ettim lütfen yardımcı olunuz. 1k max bütçem var oyunlarda ses kasabileceğim ses seviyeleri yüksek mikrofonu tamamen sorunsuz uzun süre giden bir kulaklık istiyorum normalde GamePower Fujin alacaktım ama 500 tlden 750 ye çıktığı için 1k verip daha iyisini almaya karar verdim bir tık altında olsa da sorun olmaz. Razer Blackshark v2x i de düşündüm ama sorun yaşanıyormuş sanırım oda da yardımcı olursanız çok sevinirim.
Biraz daha paranızı arttırabilirseniz hem ses seviyesi kaliteli hem yapı olarak kaliteli bir kulaklık olan HyperX Cloud Alpha alabilirseniz

Sabit fiyatınız buysa

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet daha iyi 1.5 yıldır kullanıyorum titreşim özelliği olsun mikrofonu olsun 7.1 olsun hepsi çok iyi çalışıyor. mikrofonu fujinden daha iyi ayrıca fujinde titreşim özelliği yok.
Çok teşekkürler dediğin modeli inceleyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz daha paranızı arttırabilirseniz hem ses seviyesi kaliteli hem yapı olarak kaliteli bir kulaklık olan HyperX Cloud Alpha alabilirseniz

Sabit fiyatınız buysa

Şu anlık en fazla 1k verebilirim o yüzden 1k için alabileceğim en iyisini almak istiyorum önerileriniz için teşekkür ederim bu arada birde bir şey soracağım insanlar rampage den uzak durun falan diyorlar benimde rampagem vardı 1 sene içerisinde bozuldu bu attığınız modeldeki olan kaliteli mi ? pek kulaklıklardan anlamıyorumda yardımcı olursanız sevinirim kafam çok karışık bu konuda.

Bent Lark

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Burak
Instagram
@burakulata
Çok teşekkürler dediğin modeli inceleyeceğim

Şu anlık en fazla 1k verebilirim o yüzden 1k için alabileceğim en iyisini almak istiyorum önerileriniz için teşekkür ederim bu arada birde bir şey soracağım insanlar rampage den uzak durun falan diyorlar benimde rampagem vardı 1 sene içerisinde bozuldu bu attığınız modeldeki olan kaliteli mi ? pek kulaklıklardan anlamıyorumda yardımcı olursanız sevinirim kafam çok karışık bu konuda.
Rampage modelini kullanmadım şunları iyi al diyemem. Çoğunluk ile tavsiye edilen bir model ve oyun için kullanacağın için önerdim. Yoksa BlackShark , Arctis 3 gibi kulaklıklar daha iyi drop plus'tan

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rampage modelini kullanmadım şunları iyi al diyemem. Çoğunluk ile tavsiye edilen bir model ve oyun için kullanacağın için önerdim. Yoksa BlackShark , Arctis 3 gibi kulaklıklar daha iyi drop plus'tan
Anlıyorum teşekkürler yukarıda bahsettiğim özelliklere uyan en iyi kulaklık hangisi olurdu peki sizce? Arctis 3 ü bende çok duydum 2019 modeli olduğu için kafam karışık sadece birde jak girişli

kullanıyorum memnunun al devam et
Merhaba o kulaklığın satışı yok sanırım attığınız linke baktım ama

Bent Lark

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Burak
Instagram
@burakulata
Anlıyorum teşekkürler yukarıda bahsettiğim özelliklere uyan en iyi kulaklık hangisi olurdu peki sizce? Arctis 3 ü bende çok duydum 2019 modeli olduğu için kafam karışık sadece birde jak girişli

Arctis 3 'ü bir yakınım kullanıyor ve çok rahat olduğunu oyunlar için de güzel olduğunu söylüyor. 1k'ya alınabilecek en iyisi olabilir. Oyun dediğin için drop plus'ı gösterdim ama kat kat iyi bir kulaklık drop plus'tan

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Emre Ayaz

ara sıra ütopyada vesaire oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ali

Arctis 3 'ü bir yakınım kullanıyor ve çok rahat olduğunu oyunlar için de güzel olduğunu söylüyor. 1k'ya alınabilecek en iyisi olabilir. Oyun dediğin için drop plus'ı gösterdim ama kat kat iyi bir kulaklık drop plus'tan
Bende öyle düşünüyorum yazılım desteği de varmıydı acaba Steel series 3 2019 edition un 7.1 aktifleştirmek için vb

ara sıra ütopyada vesaire oluyor
aa anlıyorum teşekkürler fiyatı ne kadarken uygun sizce 1032 tl ye gördüm şu anda bir fikrim var aslında önce alıp 1-2 hafta test edip beğenmezsem iade ederek diğer modelleri denemek istiyorum bunu yapabileceğim koşulsuz iade alan bir yer biliyor musunuz acaba?

Merhabalar o kulaklığın v3x ini 999 TL'ye bulmuştum ama versus dan falan bakınca blackshark v2x den bile bir tık altta kaldığını gördüm ve steel series arctis 3 2019 edition ile arasında çok kaldım jak olduğu için ama blackshark v2 x i de alırsam zaten jak var bilemiyorum o yüzden gerçekten bu işin ehli birisi yardımcı olursa çok memnun olurum yanlış anlamayın sizlerde çok yardımcı oluyorsunuz zaten ama böyle ses kartı olaylarından vb anlayan biri varsa bir bakarsa sevinirim laptopum güzel ve idare edebilecek seviyede sanırım ses kartlı bir şey almama gerek varmı bilmiyorum o yüzden biri yardımcı olursa mutlu olurum dostlar

Top Bottom