Isolation32
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 419
- İsim
- İsmail sen
v3x kötü maalesef x versiyonlarından uzak durabilirsin geçen bi benzer bi konuya yazmıştım up uzun bakabilirsin profilimdenBende öyle düşünüyorum yazılım desteği de varmıydı acaba Steel series 3 2019 edition un 7.1 aktifleştirmek için vb
Mesaj otomatik birleştirildi:
aa anlıyorum teşekkürler fiyatı ne kadarken uygun sizce 1032 TL ye gördüm şu anda bir fikrim var aslında önce alıp 1-2 hafta test edip beğenmezsem iade ederek diğer modelleri denemek istiyorum bunu yapabileceğim koşulsuz iade alan bir yer biliyor musunuz acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Merhabalar o kulaklığın v3x ini 999 TL'ye bulmuştum ama versus dan falan bakınca blackshark v2x den bile bir tık altta kaldığını gördüm ve steel series arctis 3 2019 edition ile arasında çok kaldım jak olduğu için ama blackshark v2 x i de alırsam zaten jak var bilemiyorum o yüzden gerçekten bu işin ehli birisi yardımcı olursa çok memnun olurum yanlış anlamayın sizlerde çok yardımcı oluyorsunuz zaten ama böyle ses kartı olaylarından vb anlayan biri varsa bir bakarsa sevinirim laptopum güzel ve idare edebilecek seviyede sanırım ses kartlı bir şey almama gerek varmı bilmiyorum o yüzden biri yardımcı olursa mutlu olurum dostlar