Neler Yeni

Oyuncu veya ofis koltuğu alacağım, önerileriniz nelerdir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Arda Doğramacılar
Merhaba, oyuncu veya ofis koltuğu alacağım. Benim aradığım özellikler: ergonomik ve fiyat performans ürünü olmasıdır. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Oyuncu koltukları göründüğü gibi rahat değil. (Belirli bir süre sonra ağrı ve terleme yapıyor.)

Ofis koltukları daha rahat olan modeller mevcut.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Tam bir butce belirtirmisin

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Arda Doğramacılar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
400 TL civarında arıyorum. COVID-19 pandemisi olmasa denemek için mobilyacıları gezerdim ama internet üzerinden alacağım. Yukarıdaki linkteki tarz bana hem sırt, bel sağlığı için hem de terleme için daha uygun gözüktü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boyum 1.85 m civarında kilom ise 70'i geçmiyor.

bu videodaki koltuğu uygun fiyatlı bulabilsem alırdım.

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
400 TL civarında arıyorum. COVID-19 pandemisi olmasa denemek için mobilyacıları gezerdim ama internet üzerinden alacağım. Yukarıdaki linkteki tarz bana hem sırt, bel sağlığı için hem de terleme için daha uygun gözüktü.

Boyum 1.85 m civarında kilom ise 70'i geçmiyor.

bu videodaki koltuğu uygun fiyatlı bulabilsem alırdım.
Bu modelin satışı kalmamış maalesef bende almak istiyordum ama 550tl diye gösteriyor ama satıştan kalkmış bu modeli önerebilirim daha satın almadım ama iyi bir alternatif gibi gözüküyor daha iyisini bulamazsam 1 2 güne satın almayı planlıyorum @Beyfendiiii6 önermişti galiba başka bir konuda

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Mem
Bu modelin satışı kalmamış maalesef bende almak istiyordum ama 550tl diye gösteriyor ama satıştan kalkmış bu modeli önerebilirim daha satın almadım ama iyi bir alternatif gibi gözüküyor daha iyisini bulamazsam 1 2 güne satın almayı planlıyorum @Beyfendiiii6 önermişti galiba başka bir konuda
Nun kaldınız mı?

Top Bottom