Neler Yeni

Oyuncular için efsane fiyatlar

okartal08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Onur Kartal
İhtiyacı olanlar göz gezdirsin belki "Efsane fiyat" bulunur : )

1731674277225.png

Kampanya Koşulları:​

• Kampanya 13.11.2024 - 17.11.2024 tarihleri arasında, Hepsiburada satıcılı ve “Efsane Fiyat” işaretli ürünlerde geçerlidir.
  • Diğer yurt içi e-ticaret pazaryerlerinde, pazaryerinin satıcı olduğu birebir aynı ürünlerde karşılaştırma yapılır. Pazaryerinde satış yapan diğer satıcıların ürünleri karşılaştırmaya dahil değildir.
  • Yurtiçi e-ticaret pazaryerleri haricindeki online satış mecraları ve fiziksel mağazalar karşılaştırmaya dahil değildir.
  • Fiyatlar gün içinde değişiklik gösterebilir ve stoklarla sınırlıdır.
  • Fark iadesi değerlendirmesi yapılabilmesi için kampanya kapsamında satın alınan ürünün birebir aynısının (renk, model gibi), daha uygun fiyata sunulduğu diğer yurtiçi e-ticaret pazaryerindeki görselini, ürünün adı ve fiyatı ile tarih ve saat bilgisi, ürünün aynısının daha düşük fiyatla satıldığı diğer e-ticaret pazaryerinin sitesindeki ilgili ürün sayfasının tam URL adresi yer alacak şekilde Hepsiburada Müşteri Hizmetlerine Hepsiburada'dan verilen sipariş numarası ile beraber sipariş günü 23.59'a kadar https://www.hepsiburada.com/cozummerkezi/sikca-sorulan-sorular-detay/1975 linki üzerinden iletilmesi gerekmektedir.
  • Fark iadeleri aynı günde bulunan ve bildirilen daha ucuz fiyatlı ürünler için geçerlidir. Koşulların sağlanması durumunda, fark iadeleri 30 gün içerisinde hepsipara veya nakit ödeme olarak yapılır.
  • Kurumsal müşteriler fark iadesinden faydalanamaz.
  • Hepsiburada’nın kampanyayı durdurma ve kampanya şartları üzerinde değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Son düzenleme:

i5 7200U

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Erdem
İndirim göremedim. Dalga geçiyorlar :D .

Dangooo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Selim Sağlam

Mehm3t

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
PC donanım
Avantajlı bir ürün yok

ozkets

80+
inanmayın bunlara kendilerinden almış olduğum ürünü daha uyguna sattıklarında aradaki farkı talep ettim ancak müşteri hizmetlerine anlık yazmadığım için veremezlermiş.. 00:00 dan sonra temsilcileriniz çalışsaydı yazardım dedim yapacak bir şey yok dediler,kıl tüy bulup vermiyorlar anlayacağınız..

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sepette birkaç ürün vardı. İndirimli hali geçen haftadan en az 300-400 daha pahalı 😄

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,047
Üyeler
164,950
Son üye
nopc
Top Bottom