Neler Yeni

Oyuncular sevgili yapıyor musunuz?

Oyuncular sevgili yapıyor musunuz?

• Evet

Oylar: 11 22.0%
  • Hayır

Oylar: 13 26.0%
  • Kız işlerine girmiyorum

Oylar: 26 52.0%

• Oy kullanan toplam üye
    50
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
.
Oyunculara soruyorum, sevgili yapıyor musunuz yoksa insanlardan uzaklaşıp vakit buldukta oyun mu oynuyorsunuz? Oyun + tolgshow izliyorum, vakit buldukça oyundayım. Böyle ne kadar gider bilemiyorum, oğuz sasi yaşantısında dönmekten korkuyorum. Yaş 20, ilişkisiz yaşantımda maskülen sayfalardan ve kadına yönelik adalet sisteminden dolayı oyun dışı evlilik, sevgililik düşünemiyorum ve ileriye yönelik umutlu bakamıyorum. Siz ne yapıyorsunuz? Kız arkadaş vs yapıyor musunuz?

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,241
İsim
Hakan
Oyunculara soruyorum, sevgili yapıyor musunuz yoksa insanlardan uzaklaşıp vakit buldukta oyun mu oynuyorsunuz? Oyun + tolgshow izliyorum, vakit buldukça oyundayım. Böyle ne kadar gider bilemiyorum, oğuz sasi yaşantısında dönmekten korkuyorum. Yaş 20, ilişkisiz yaşantımda maskülen sayfalardan ve kadına yönelik adalet sisteminden dolayı oyun dışı evlilik, sevgililik düşünemiyorum ve ileriye yönelik umutlu bakamıyorum. Siz ne yapıyorsunuz? Kız arkadaş vs yapıyor musunuz?
Olm bırak maskülen sayfaları sonra 66 sayfa blackpill manifestosu yazarken bulursun kendini.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olm bırak maskülen sayfaları sonra 66 sayfa blackpill manifestosu yazarken bulursun kendini.
Taksim'de kalabalıkta yürürken, kötü niyetli kadının biri sapık var dese linç edilirsin, dayağı yersin halktan, mahkemede kadın haksız çıkabilir ama yediğin dayak cabası. Maskülen sayfalar ve eşinden ayrılan mağdur erkeklerin yorumlarını okur musun rica edeyim dostum.

~helloworld

80+ Bronze
bende 20 yaşımdayım, Kız arkadaşım var kendisiyle birlikte oyun oynuyoruz, Zamanı gelince ders çalışıyor ben ise başka işlerim oluyor ,bazen dışarı çıkıyoruz bazen de kafamıza göre takılıyor hiç discord girmeden oyun oynamadan. Baya normal yani.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,241
İsim
Hakan
Taksim'de kalabalıkta yürürken, kötü niyetli kadının biri sapık var dese linç edilirsin, dayağı yersin halktan, mahkemede kadın haksız çıkabilir ama yediğin dayak cabası. Maskülen sayfalar ve eşinden ayrılan mağdur erkeklerin yorumlarını okur musun rica edeyim dostum.
Kafayı ekmek arası yapmıssın sen yakında yayımlarsın blackpill manifestosunu

NedoxBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Nedox Bey
Kizlari sen arama onlar sana gelsin reis.

Kara*

80+ Silver
İşler yolunda gidip sorun olmuyorsa şans veririm demek isterim yoksa umursamam değersiz biriyse. İster yalnız ister biri olsun ya da seni uzun süre ayakta tutacak hobiler hepsini yerine göre kullanmayı tecrübe kazanmaya odaklanırım gerisi fıst. Öyle gereksiz sayfalara/insanlara bakmamaya çalışmaktan başka çaren yok toplumda bunlar var diye kilitleme hayatını.

eneskaya6

80+ Silver
Çocukluğumdan beri oyun oynuyorum 7 yıldır da ilişkim var.konunun oyunla alakası ne. Asosyal kişiler sevgili yapıyor mu diye soracaktın galiba

noyan123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
noyanz12
Hoşlantımı içimde yaşarım, seversem bağlanırım, değer veririm, terkedilirim. Kısır döngü. Enayilikte üstüme yok.
Bu hayatın döngüsü kanka, hayatta her şey başlar, devam eder ve biter. Hayat öyle tek başına geçirmek istemezsin öyle hayatın tadı tuzu olmaz oyun + kız arkadaş kombinasyonu daha keyiflidir dene bir kere :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,485
Üyeler
162,007
Son üye
afterkok
Top Bottom