Neler Yeni

Oyunda fps ye nerden bakılır?

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
steamin özelliğini kullanabilirsin oyundayken shift + tab yap altta ayarlar var ordan fps yerini aç var nerede gözükmesini istiyorsan seç ve kabul et
Peki epic games in böyle bir özelliği varmıdır

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
  • Beğen
Reaksiyonlar: Ali_

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Msi afterburner fps ve bir çok özellik barındırıyor . Kullanabilirsiniz.

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
hiç bilmiyorum dostum özür dilerim hiç kullanmadım epic games te fakat nette araştırarak bulabilirsin belki vardır
Estağfurullah kardeşim ne özür diliyorsu bilmemek ayıpmı sanki bak ben 3 5 yaşındaki çoçuklar gibi daha fps e nerden bakılıyor bilmiyorum ha buna cahillik diyen olur alakası yok ilk pc im daha yeni aldım 2 gün oldu bende sizin gibi iyi arkadaşlar veya internetten araştırarak öğrenmeye çalışıyorum fps olsun başka şey olsun İnşallah zamanla öğrenilir hepsi.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Estağfurullah kardeşim ne özür diliyorsu bilmemek ayıpmı sanki bak ben 3 5 yaşındaki çoçuklar gibi daha fps e nerden bakılıyor bilmiyorum ha buna cahillik diyen olur alakası yok ilk PC im daha yeni aldım 2 gün oldu bende sizin gibi iyi arkadaşlar veya internetten araştırarak öğrenmeye çalışıyorum fps olsun başka şey olsun İnşallah zamanla öğrenilir hepsi.
hocam baktım da epic games de öyle bir özellik yokmuş MSI afterburner kullanabilirsin bu sana hem oyundaki fps ve ekran kartının sıcaklığını falan da gösteriyor eğerki fazla bir sıcaklık varsa parçada sıkıntılı olabilir kontrol etmekte fayda var

• Beğen

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
hocam baktım da epic games de öyle bir özellik yokmuş MSI afterburner kullanabilirsin bu sana hem oyundaki fps ve ekran kartının sıcaklığını falan da gösteriyor eğerki fazla bir sıcaklık varsa parçada sıkıntılı olabilir kontrol etmekte fayda var
Demin bi cama Dokunfum epry bi sıcaktı valla pc şu https://www.gaming.gen.tr/urun/5738...-570-8gb-8gb-ram-500gb-ssd-gaming-bilgisayar/ mesela kaç derece olması lazım ekran kartının

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Demin bi cama Dokunfum epry bi sıcaktı valla PC şu https://www.gaming.gen.tr/urun/5738...-570-8gb-8gb-ram-500gb-ssd-gaming-bilgisayar/ mesela kaç derece olması lazım ekran kartının
camdaki sıcaklık önemli değil mesela 50 derece insanlar için sıcak gelebilir fakat ekran kartı , işlemci için falan soğuktur tüm ekran kartlı için sıcaklık değerli ne kadar düşük olursa o kadar iyi olur mesela senin ekran kartı rx 570 en fazla 75 80 olmalı oda max çünkü 80 derece ve üzeri tehlikeli parçalar sıkıntıya girer eğerki daha da artarsa pc kendi kendini kapatır riske girmemek için MSI afterburner ile bakıp söylersen daha iyi yardımcı olabilirim

• Beğen

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
Pc de radeon ayarları diye bir şey var herşeyi gösteriyo orda bakarım ordanda kaç derece diye oyun performansıma bakıyorum iyi gösteriyo

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
PC de radeon ayarları diye bir şey var herşeyi gösteriyo orda bakarım ordanda kaç derece diye oyun performansıma bakıyorum iyi gösteriyo
ordan da bakabilirsin fakat en sağlıklısı MSI afterburner çünkü radeon bazen yanlış gösterebiliyor

• Beğen

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
camdaki sıcaklık önemli değil mesela 50 derece insanlar için sıcak gelebilir fakat ekran kartı , işlemci için falan soğuktur tüm ekran kartlı için sıcaklık değerli ne kadar düşük olursa o kadar iyi olur mesela senin ekran kartı rx 570 en fazla 75 80 olmalı oda max çünkü 80 derece ve üzeri tehlikeli parçalar sıkıntıya girer eğerki daha da artarsa PC kendi kendini kapatır riske girmemek için MSI afterburner ile bakıp söylersen daha iyi yardımcı olabilirim
Reis şuan açamam ama en kısa sürede yarın falan bakınca yazıcam buraya
Mesaj otomatik birleştirildi:

ordan da bakabilirsin fakat en sağlıklısı MSI afterburner çünkü radeon bazen yanlış gösterebiliyor
Anladım sende en başta olmak üzere yardımcı olan herkese teşekkürederim.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
  • Beğen

Ali_

80+ Bronze
Dahası