Neler Yeni

Oyundan atıyor yeni pc

Kuasar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Anılcan Gündoğdu
Selamın aleyküm arkadaşlar bilgisayar yeni aldim valoranat oynarken bı sorun olmuyor ama yüksek grafikli oyununa girince bf2042 mesela bi 5 dk oynuyorum oyundan atıyor hata vermeden ana ekrana düşüyor bazen ordan da mavi ekran hatasi veriyor sorun nerde yardimci olurmusunuz

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,459
İsim
Hamza Ziya Üstün
PSU yeterli gücü veremiyor olabilir. Elimizdeki bilgilerle net bir şey söylemek çok zor. Sistemin tam özellikleri neler

Kuasar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Anılcan Gündoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İntel i5 ntel Core i5 12400F/GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC 8GB/16GB DDR4/500GB itopya dan almistim hazır sitem hype mega

panizher

80+ Silver
Cpu sogutucu stockmu

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,bilgisayar Bileşenleri
psu markası ney ve kac wat. Oyun esnasında cpu ve gpu sicaklik degerleriniz nedir ?

Kuasar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Anılcan Gündoğdu
psu markası ney ve kac wat. Oyun esnasında cpu ve gpu sicaklik degerleriniz nedir ?
Vala başkan o kadar anlamam hazir sistemdi aldım öyle hype mega itopya üzerinde sıcaklık baktım da şuan aklimda yok ama bi abi normal dedi volo ve cs oynuyom saatlerce bisey olmuyor su 2042 girince atiyor 5.6 dk sonra

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Vala başkan o kadar anlamam hazir sistemdi aldım öyle hype mega itopya üzerinde sıcaklık baktım da şuan aklimda yok ama bi abi normal dedi volo ve cs oynuyom saatlerce bisey olmuyor su 2042 girince atiyor 5.6 dk sonra
belki sorun oyundan kaynaklıdır başka ağır bir oyunda deneyim Gow spiderman gibi bakalım

Kuasar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Anılcan Gündoğdu
belki sorun oyundan kaynaklıdır başka ağır bir oyunda deneyim Gow spiderman gibi bakalım
Usta bf1 onda da aynısı yaptı sinirlendim sildim bundada olunca bi yazayım dedim pc geldiğinde Windows kurulu gelmişti acaba temiz bi kurulum mu yapsam beb

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
hocam siz oyun esnasinda degerleri bana bir atarsaniz bakiyim sonra düşünelim sistemin özelliklerinide yazarmisiniz

Kuasar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Anılcan Gündoğdu
hocam siz oyun esnasinda degerleri bana bir atarsaniz bakiyim sonra düşünelim sistemin özelliklerinide yazarmisiniz
Tamam.hocan işteyim simdi de eve gecince ozelden atarim size teşekkürler

panizher

80+ Silver
Cpu degerlerine bak gpu degil oyundayken

Top Bottom