Neler Yeni

Oyundan atıyor yeni pc

Inspecta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Berk Güleray
bizim bir arkadaşa da buna benzer bir sorun olduu sorunu ramlerindeydi ram degisince düzelmişti aklında bulunsun
oyun ve pc falan kapanıyordu

Kuasar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Anılcan Gündoğdu
bizim bir arkadaşa da buna benzer bir sorun olduu sorunu ramlerindeydi ram degisince düzelmişti aklında bulunsun
oyun ve pc falan kapanıyordu
Yeni aldim pc bende anlamdim usta anlayan abi var geldi ram test felan etti sorun yok dedi ama bilmuom ya soğudum vala

Golf 4 R32

80+ Silver

Inspecta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Berk Güleray
Yeni aldim pc bende anlamdim usta anlayan abi var geldi ram test felan etti sorun yok dedi ama bilmuom ya soğudum vala
iade falan yapma durumun varsa öyle bir şey yapmaya calıs bende pek bilgili degilim bu konuda daha bizimde arkadaşın yeni başına geldi aklında olsun diye yazdım inşallah düzelir en kısa zamanda

Golf 4 R32

80+ Silver
psu markası ney ve kac wat. Oyun esnasında cpu ve gpu sicaklik degerleriniz nedir ?
Thermaltake kasa + psu var sistemde. O yönden bir sıkıntı yok. Bence sorun donanımsal değil yazılımsal.

Kuasar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Anılcan Gündoğdu
Thermaltake kasa + psu var sistemde. O yönden bir sıkıntı yok. Bence sorun donanımsal değil yazılımsal.
Hocam pc gelindiğinde Windows kurulu geldi arkadaş soyedim temiz kurulum yapacak bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:

IMG_20221203_021349.jpg

Böyle oldu bu seferde oyundan 5 dk oynedim atti

Sıcaklık değeri de böyle
IMG_20221203_031802.jpg

Golf 4 R32

80+ Silver
Hocam pc gelindiğinde Windows kurulu geldi arkadaş soyedim temiz kurulum yapacak bakalım

Alıntıyı görüntüle
Böyle oldu bu seferde oyundan 5 dk oynedim atti

Sıcaklık değeri de böyleAlıntıyı görüntüle
Ekran kartının sıcaklığı iyi ama işlemci biraz ısınıyor. Eğer daha fazla ısınıyorsa o yüzden oyundan atıyor olabilir.

ilkaycam.m

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
ilkay çam
biostan yüksek fan hızı ayarını seçin. muhtemelen ayarlanan max sıcaklığın üzerine çıktıpı için böyle

Onurology

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Onur Topcu
Top Bottom