Yeni aldim pc bende anlamdim usta anlayan abi var geldi ram test felan etti sorun yok dedi ama bilmuom ya soğudum valabizim bir arkadaşa da buna benzer bir sorun olduu sorunu ramlerindeydi ram degisince düzelmişti aklında bulunsun
oyun ve pc falan kapanıyordu
O arkadaşa özelden atmak yerine buraya atsanız da bizim de fikrimizi alsanız keşkeTamam.hocan işteyim simdi de eve gecince ozelden atarim size teşekkürler
iade falan yapma durumun varsa öyle bir şey yapmaya calıs bende pek bilgili degilim bu konuda daha bizimde arkadaşın yeni başına geldi aklında olsun diye yazdım inşallah düzelir en kısa zamandaYeni aldim pc bende anlamdim usta anlayan abi var geldi ram test felan etti sorun yok dedi ama bilmuom ya soğudum vala
Thermaltake kasa + psu var sistemde. O yönden bir sıkıntı yok. Bence sorun donanımsal değil yazılımsal.psu markası ney ve kac wat. Oyun esnasında cpu ve gpu sicaklik degerleriniz nedir ?
Hocam pc gelindiğinde Windows kurulu geldi arkadaş soyedim temiz kurulum yapacak bakalımThermaltake kasa + psu var sistemde. O yönden bir sıkıntı yok. Bence sorun donanımsal değil yazılımsal.
Ekran kartının sıcaklığı iyi ama işlemci biraz ısınıyor. Eğer daha fazla ısınıyorsa o yüzden oyundan atıyor olabilir.Hocam pc gelindiğinde Windows kurulu geldi arkadaş soyedim temiz kurulum yapacak bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Böyle oldu bu seferde oyundan 5 dk oynedim atti
Sıcaklık değeri de böyleAlıntıyı görüntüle
İşlemci sıcaklığından kaynaklı gibi geldi banaHocam pc gelindiğinde Windows kurulu geldi arkadaş soyedim temiz kurulum yapacak bakalım
Alıntıyı görüntüle
Böyle oldu bu seferde oyundan 5 dk oynedim atti
Sıcaklık değeri de böyleAlıntıyı görüntüle
Stok fan var üzerinde ne saçma iş bu koymaslaar daha iyimisEkran kartının sıcaklığı iyi ama işlemci biraz ısınıyor. Eğer daha fazla ısınıyorsa o yüzden oyundan atıyor olabilir.