quick scan tikini kaldırırsan tam tarama yapar ama 2 saati buluyor
Söylemeyi unuttum "quick scan" tikini kaldırıp yapın.
Sanırım Damaged Block Çıkıcak İlk aldığımda sanırım %0.1 kadar damaged block çıkmıştı ya da ben öyle hatırlıyorum. Şimdi tekrardan taratıcam 2 saat beklicez yapıcak bişi yokquick scan tikini kaldırırsan tam tarama yapar ama 2 saati buluyor
Tamir edebilirsiniz ama pek işe yaramıyor bu yöntem, başka da yöntem yok zaten. Zamanla daha fazla yayılmaya başlayacak o.Sanırım Damaged Block Çıkıcak İlk aldığımda sanırım %0.1 kadar damaged block çıkmıştı ya da ben öyle hatırlıyorum. Şimdi tekrardan taratıcam 2 saat beklicez yapıcak bişi yok
Peki Damaged Block çıkarsa ne yapmamız lazım ?
Reis güncelledim sürümü fakat yine aynı hatayı alıyorumTamir edebilirsiniz ama pek işe yaramıyor bu yöntem, başka da yöntem yok zaten. Zamanla daha fazla yayılmaya başlayacak o.
Ekran kartı sürücüsü çöktü!Ekran kartının güncel sürümde olduğundan emin olun aynı bu yazıReis güncelledim sürümü fakat yine aynı hatayı alıyorum
OC falan yaptınız mı hiç?Reis güncelledim sürümü fakat yine aynı hatayı alıyorum
OC Yapmadım zaten a320 anakart kullanıyorum bu anakartlarda OC olmuyorOC falan yaptınız mı hiç?
PSU'nuz nedir marka model?
Şans eseri daha demin böyle bir konu buldum acaba sizde işe yara mı ki?OC Yapmadım zaten a320 anakart kullanıyorum bu anakartlarda OC olmuyor
Rampage 650w 80 plus
Oysaki Dahaya Alalı 3 hafta olmuştu kötü oldu peki bari bir süre oyunlarda idare edebilmesi için yapabileceğim bir şey yokmu tamir edebilirsiniz demişsiniz de tam olarak nasıl tamir edebilirim ?Tamir edebilirsiniz ama pek işe yaramıyor bu yöntem, başka da yöntem yok zaten. Zamanla daha fazla yayılmaya başlayacak o.
bakıyorumŞans eseri daha demin böyle bir konu buldum acaba sizde işe yara mı ki?
RX 460 oyundan atma sorunu
Merhaba. Sistemimde ekran kartı güncellemesi yaptım. GT 730'u satıp RX 460 aldım. Taktım. Kartı 2. El olarak aldım. Taktım. Görüntü geliyor. Stres testi yaptım, mavi ekran vs sorun yaşamadım. Ama oyuna girince oyun donuyor. Masaüstüne atıyor ETS'de. CS:GO'da bilgisayarı yeniden başlatmadan...www.technopat.net
Çok dayanmaz ama yavaştan bilgileri yedekleyin.Oysaki Dahaya Alalı 3 hafta olmuştu kötü oldu peki bari bir süre oyunlarda idare edebilmesi için yapabileceğim bir şey yokmu tamir edebilirsiniz demişsiniz de tam olarak nasıl tamir edebilirim ?
Okudum reis o konu biraz daha farklı sanki oyun dosyaları ile alakalı ben format atıp tekrar kurdum hiçbirşey değişmediÇok dayanmaz ama yavaştan bilgileri yedekleyin.
Bad Sector Onarma
Eğer bir sabit diskte bad sector, yani bozuk alan oluştu ise o sabit diski artık emekliye ayırmanız gerekiyordur. Bad sector genelde diskte okuma yazma kafasının diskin plakasına temas etmesi sonucu meydana gelir. Bu da genelde o bölgede çiziklere neden olur. Bu hatayı her ne kadar Low Level...www.technopat.net