Neler Yeni

Oyunlar hata vermeden kapanıyor

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
Oyunlar hata vermeden kapanıyor. Fall Guys, Apex Legends, Sea of Thieves, Tavern Master, Kingdom Come: Deliverance anlayacağınız çoğu oyun kapanıyor ve artık cidden sinir bozucu oldu. Rufus ile temiz kurulum yaptım, oyun dosyalarını doğruladım ve tüm c++, ekran kartı, bios, yonga seti ve diğer sürücülerim güncel.

Hatta Tavern Master'ın oyun geliştiricisine ulaştım ve adam neden çöktüğünü anlamadı (sadece Tavern Master, Unity hatası vererek kapanıyor).

Bilgisayarcıya götürdüm ve Apex Legends ile test yaptı, bir sıkıntı olmadığını söyledi ama bende çöktü. Ben de oyunu SATA SSD'imden M.2 SSD'ime taşıdım. Son oynayışımda çökmedi ancak Kingdom Come: Deliverance M.2 SSD'me yüklü ve yine de çöküyor. Sorun depolamada değil kısaca, yani en azından sanırım sadece değil.

Sistemim: |DA-G3| 3600 - AG400 - 2060 6 GB Windforce - Vengeance 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16*2 - B450M S2H - SN550 500 GB - SanDisk Ultra 3D SSD 500 GB - Carbide Spec Delta - CV550.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Bios sıfırlayıp denedin mi?

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,054
İsim
Emre Zengin
Oyunlar hata vermeden kapanıyor. Fall Guys, Apex Legends, Sea of Thieves, Tavern Master, Kingdom Come: Deliverance anlayacağınız çoğu oyun kapanıyor ve artık cidden sinir bozucu oldu. Rufus ile temiz kurulum yaptım, oyun dosyalarını doğruladım ve tüm c++, ekran kartı, bios, yonga seti ve diğer sürücülerim güncel.

Hatta Tavern Master'ın oyun geliştiricisine ulaştım ve adam neden çöktüğünü anlamadı (sadece Tavern Master, Unity hatası vererek kapanıyor).

Bilgisayarcıya götürdüm ve Apex Legends ile test yaptı, bir sıkıntı olmadığını söyledi ama bende çöktü. Ben de oyunu SATA SSD'imden M.2 SSD'ime taşıdım. Son oynayışımda çökmedi ancak Kingdom Come: Deliverance M.2 SSD'me yüklü ve yine de çöküyor. Sorun depolamada değil kısaca, yani en azından sanırım sadece değil.

Sistemim: |DA-G3| 3600 - AG400 - 2060 6 GB Windforce - Vengeance 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16*2 - B450M S2H - SN550 500 GB - SanDisk Ultra 3D SSD 500 GB - Carbide Spec Delta - CV550.
Belleklerden sırasıyla sadece 1 tanesini takıp oyunların çöküp çökmeyeceğini kontrol eder misin?

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
Belleklerden sırasıyla sadece 1 tanesini takıp oyunların çöküp çökmeyeceğini kontrol eder misin?
XMP kapatınca sorun düzeldi sanırım. Yine hata alırsam denerim teşekkür ederim.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,054
İsim
Emre Zengin

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,054
İsim
Emre Zengin
Maalesef başka xmp profili yok. Ramler sıkıntılı yani :/
BIOS'ta M.I.T sekmesine tıklayıp Advanced Memory Settings yere basıp gelen ekranda XMP açıkken 32.00 yazan bir yer olacak. Orayı space tuşu ile 31.33 yapar mısın?

Top Bottom