Neler Yeni

Oyunlar PC'de Varken Steam'i Yeniden Yüklesem Ne Olur

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
Arkadaşlar selam steam hesabımda bir bug var steamden arkadaşlarıma mesaj gönderemiyorum üstlerine tıklayıp bende yeniden yüklemek çözer diye düşünüyorum ama hiç bir şey silmicem sadece steam'i indirip yendiden kuracam oyunlar sonradan bozulur mu sizce

TİTAN.

80+ Platinum
Arkadaşlar selam steam hesabımda bir ban var steamden arkadaşlarıma mesaj gönderemiyorum üstlerine tıklayıp bende yeniden yüklemek çözer diye düşünüyorum ama hiç bir şey silmicem sadece steam'i indirip yendiden kuracam oyunlar sonradan bozulur mu sizce
hesabına gir çık yapmayı denermisin
ama ban varsa tekrar yüklemekte çözüm olmaz ki ?

Kerem gök

80+ Silver
oyunlar siliniyordu steami silersen (bundan 3 4 yıl önce öyleydi en azından)

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
Arkadaşlar selam steam hesabımda bir bug var steamden arkadaşlarıma mesaj gönderemiyorum üstlerine tıklayıp bende yeniden yüklemek çözer diye düşünüyorum ama hiç bir şey silmicem sadece steam'i indirip yendiden kuracam oyunlar sonradan bozulur mu sizce
Steam klasörünü aç steamapps isimli klasörü başka bi yere taşı sonra steamı tamamen kaldır ve Steam klasörünüde sil. Steam'ı yeniden kur ve steamapps'ı eski yerine at daha temiz olur.

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik
Hocam daha 1 hafta önce steami silip tekrar yükledim yüm oyunlar gitti. @valoo nun taktiğini yaparsanız daha iyi olur

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam daha 1 hafta önce steami silip tekrar yükledim yüm oyunlar gitti. @valoo nun taktiğini yaparsanız daha iyi olur
Silip Yüklemedim Gittim Tekrar İndirdim Steam'i Daha Sonra Kurdum Kendiis Sildi Dosyaları Yeniden Kurdu Ama Düzelmedi Bug
Mesaj otomatik birleştirildi:

Steam klasörünü aç steamapps isimli klasörü başka bi yere taşı sonra steamı tamamen kaldır ve Steam klasörünüde sil. Steam'ı yeniden kur ve steamapps'ı eski yerine at daha temiz olur.
Silip Yüklemedim Gittim Tekrar İndirdim Steam'i Daha Sonra Kurdum Kendiis Sildi Dosyaları Yeniden Kurdu Ama Düzelmedi Bug
Mesaj otomatik birleştirildi:

hesaptan çık gir yapmayı denedin mi ?
evet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,761
Üyeler
164,376
Son üye
memet1992