Neler Yeni

Oyunlara para yatırma hastalığım var ve yardıma ihtiyacım var

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Merhabalar, başlıkta dediğim gibi oyunlara para yatırma hastalığım var şu an tek oynadığım oyun Mobile Legends, aylık öğrenci olmama rağmen aile evinde kalıp 7-8k girmesine rağmen param bir anda eriyor. Hepsi elbette oyuna gitmiyor ancak dışardan yemek yiyip birde birkaç bir şey alınca oyunlara attığım parayla beraber bakıyorum bi anda param bitmiş ay ortasında. Bunu aşmak için neyi önerirsiniz? Tek oynadığım oyun Mobile Legends. Direkt olarak silmeli miyim yoksa kontrole mi uğraşmalıyım? Yeni gelen herhangi bir şeyi almadığımda geriye düşmüşlük hissi oluşuyor üzerimde bunu nasıl aşabilirim yardım edebilir misiniz?

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Bende öyleyim aynı oyuna yatırıyorum ama abartı şekilde değil. Gelirim vs olduğu için bi sıkıntı olmuyor ama o oyunda etkinliklerle beraber yükleme yaparsan ucuza alırsın bişileri. Çok da abartı yatırılcak bi oyun değil yani

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
HasHoca
Merhabalar, başlıkta dediğim gibi oyunlara para yatırma hastalığım var şu an tek oynadığım oyun Mobile Legends, aylık öğrenci olmama rağmen aile evinde kalıp 7-8k girmesine rağmen param bir anda eriyor. Hepsi elbette oyuna gitmiyor ancak dışardan yemek yiyip birde birkaç bir şey alınca oyunlara attığım parayla beraber bakıyorum bi anda param bitmiş ay ortasında. Bunu aşmak için neyi önerirsiniz? Tek oynadığım oyun Mobile Legends. Direkt olarak silmeli miyim yoksa kontrole mi uğraşmalıyım? Yeni gelen herhangi bir şeyi almadığımda geriye düşmüşlük hissi oluşuyor üzerimde bunu nasıl aşabilirim yardım edebilir misiniz?
Her para yatırdığında o oyunu ileride asla oynamayacağını düşün . İlerde birdaha yüzüne bakmayacağın oyuna neden bu kadar para döktüğünü düşün .

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende öyleyim aynı oyuna yatırıyorum ama abartı şekilde değil. Gelirim vs olduğu için bi sıkıntı olmuyor ama o oyunda etkinliklerle beraber yükleme yaparsan ucuza alırsın bişileri. Çok da abartı yatırılcak bi oyun değil yani
Son 3 ayda en az 15k para harcamışım mlbb içinde net hesaplayamadım normalde yatırırken para harcamıyormuş gibi geliyor kredi kartı olduğundan sonradan fark ediyorum işte
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her para yatırdığında o oyunu ileride asla oynamayacağını düşün . İlerde birdaha yüzüne bakmayacağın oyuna neden bu kadar para döktüğünü düşün .
Bunları hep düşünüyorumda fayda etmiyor maalesef kendimi zorla durdurmam lazım gibi hissediyorum kontrole alamadığım için, öneriniz için teşekkür ederim

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Oyunu sil, yatırım yap
Bankacılık okuyorum yatırımla ilgileniyorum sermaye piyasası ile çap yapmayı da düşünüyorum bu tam aklına gelen şey ama oyunu silsemde kontrol edemiyorum yükleyesim geliyor arkadaş çevrem çok oynadığından ötürü

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,479
İsim
Mehmet Aslan
Bankacılık okuyorum yatırımla ilgileniyorum sermaye piyasası ile çap yapmayı da düşünüyorum bu tam aklına gelen şey ama oyunu silsemde kontrol edemiyorum yükleyesim geliyor arkadaş çevrem çok oynadığından ötürü
En etkili yöntem oyunu silmek gibi :D

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
604
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Bir bağımlılık başka bağımlılıkla son bulur farklı bağımlılık edineceksin. Ama 15 bin lira rekabetçi oyuna vereceğine git oyun al hem sonsuza kadar senin olur hemde kafan atar indirir oynarsın. 15 bin TL de nerden baksan 420 430 dolar yapar 3 ayda 2 tane 3 A oyun 20 30 tane de 3 a olmayan oyun rahat alırsın (Steam için bahsediyorum).

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Bir bağımlılık başka bağımlılıkla son bulur farklı bağımlılık edineceksin. Ama 15 bin lira rekabetçi oyuna vereceğine git oyun al hem sonsuza kadar senin olur hemde kafan atar indirir oynarsın. 15 bin TL de nerden baksan 420 430 dolar yapar 3 ayda 2 tane 3 A oyun 20 30 tane de 3 a olmayan oyun rahat alırsın (Steam için bahsediyorum).
öteki oyunlar ilgimi çekmiyor şu aralar hiç arada fifa vesaire oynuyorum parayı yatırıma döndürmeye çalışacağım en iyisi sanırsam bu olur eğer dönmezse de en azından cs tarzında en sonda nakit karşılığı olacak şeylerin itemlerine para bayılmayı tercih ederim

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord