Msi after burner dan işlemci ve ekran kartı sıcaklık kullanım ve watt değerlerini açın foto atın detay için fps ani olarak 5-10 fps e mi düşüyor yoksa hep 5 10 fps mi oluyor?Merhaba Arkadaşlar bugün oyunlara girdim lol CD spidermam oyunlarda 5 10 fps alıyorum acil yardım edin ne yapmam lazım
Rx 6700xt ekran kartı
Ryzen5 5600 işlemci
Hep 5 10 fps masaüstünde bile kasıyor ne yapmam lazımMsi after burner dan işlemci ve ekran kartı sıcaklık kullanım ve watt değerlerini açın foto atın detay için fps ani olarak 5-10 fps e mi düşüyor yoksa hep 5 10 fps mi oluyor?
Masaüstünde bile kasıyorsa depolama birimi arızalı olabilir hd tune yükliyeyip ssd ya da hdd niz varsa ordan quick scan ibaresini kaldırıp derin teste sokunHep 5 10 fps masaüstünde bile kasıyor ne yapmam lazım
Anlık bilgisayar kendini kitliyor mu bir dosyaya tıkladığınız zaman?Hep 5 10 fps masaüstünde bile kasıyor ne yapmam lazım
Hocam şu an kasma yok oyunlarda kasıyor 5 10 fps düşüyor driver güncelesem olur muMasaüstünde bile kasıyorsa depolama birimi arızalı olabilir hd tune yükliyeyip ssd ya da hdd niz varsa ordan quick scan ibaresini kaldırıp derin teste sokun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anlık bilgisayar kendini kitliyor mu bir dosyaya tıkladığınız zaman?
Hocam yukarıda yazdığım gibi msi after burner uygulamasını kurup yukarıdaki değerleri açıp oyundan ss alıp atmanız lazım çünkü oyunu oynarken neyin fps düşürdüğünü görebilirizHocam şu an kasma yok oyunlarda kasıyor 5 10 fps düşüyor driver güncelesem olur mu
Hocam kurulu zaten driver fabrika ayarına döndürsem sıkıntı olur muHocam yukarıda yazdığım gibi msi after burner uygulamasını kurup yukarıdaki değerleri açıp oyundan ss alıp atmanız lazım çünkü oyunu oynarken neyin fps düşürdüğünü görebiliriz
5 10 fps e düşüyorsa bir öngörü yapıcam ekran kartı kullanımı anlık %0 a düşüyor olabilir ya da fazla ısınmadan dolayıda olabilir msi afterburner bu yüzden önemliHocam şu an kasma yok oyunlarda kasıyor 5 10 fps düşüyor driver güncelesem olur mu
Ekran kartı driverını mıHocam kurulu zaten driver fabrika ayarına döndürsem sıkıntı olur mu
Ekran kartından şüpheleniyorsun ddu ile sil driverıHocam kurulu zaten driver fabrika ayarına döndürsem sıkıntı olur mu
Hocam ekran görüntüsünü atacam oyuna giriyorum olmasa fabrika ayarlarına sıfırlıyacağım5 10 fps e düşüyorsa bir öngörü yapıcam ekran kartı kullanımı anlık %0 a düşüyor olabilir ya da fazla ısınmadan dolayıda olabilir msi afterburner bu yüzden önemli
Ekran kartı driverını mı
Ekran kartından şüpheleniyorsun ddu ile sil driverı
Sıfırdan tekrar driver kur klasik AMD driveri çökmüştür.Merhaba Arkadaşlar bugün oyunlara girdim lol CD spidermam oyunlarda 5 10 fps alıyorum acil yardım edin ne yapmam lazım
Rx 6700xt ekran kartı
Ryzen5 5600 işlemci
Lola girdim görüntü bile atılmıyor msı çalışmadı5 10 fps e düşüyorsa bir öngörü yapıcam ekran kartı kullanımı anlık %0 a düşüyor olabilir ya da fazla ısınmadan dolayıda olabilir msi afterburner bu yüzden önemli
Ekran kartı driverını mı
Ekran kartından şüpheleniyorsun ddu ile sil driverı
Hocam nasıl kurcam bilginizi var mıSıfırdan tekrar driver kur klasik AMD driveri çökmüştür.
Amd utility kur driverları silsin baştanLola girdim görüntü bile atılmıyor msı çalışmadı
Hocam nasıl kurcam bilginizi var mı
Hocam şu an kullandığım sürümü hangisi onu nasıl oğrenebilirimAmd utility kur driverları silsin baştan
Tekrar ekran kartı driverını kur
Hocam birde kurulu driver üzerinden sürüm indirse olmaz mıAmd utility kur driverları silsin baştan
Sorun düzeldi çok teşekkür ederimAmd utility kur driverları silsin baştan