Çözüldü✓ Oyunlarda Alt + Tab Sonrası Donma

850 w
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka bir depolama aygıtı ile sistemi açıp test eder misiniz? Sorun devam ederse format atın.
Tamamdır hocam öyle yapacağım teşekkürler.Şuan farklı bir depolama aygıtım yok artık temin ettiğimde yapacağım

Ramin birini çıkarıp denesene olmazsa diğerini tak takılı olanı çıkar
Olur deneyeceğim , teşekkürler

Herkese merhaba ;
Yeni am5 sistem topladım , oyunlarda alt + tab yapınca sürekli donuyor ve reset atmadan düzelmiyor,
Bir anda sıvı soğutma lcd ekranı değişiyor , fanların ve pompanın rgb kapanıyor.
Not : Bios güncellemesi yaptım
sistem şu şekilde
msi x870 gaming plus wifi
9700x işlemci
4060 ti ekran kartı
32 gb vengeance ram
corsair 6500x kasa

1740173219841.png

Windows ayarlarından bunu kapatırsanız büyük ihtimalle sorununuz çözülecektir. Ancak bu ayarı kapatmak bazı oyunlarda DLSS Frame Generation açılmayabilir. Haberiniz olsun.

Alıntıyı görüntüle
Windows ayarlarından bunu kapatırsanız büyük ihtimalle sorununuz çözülecektir. Ancak bu ayarı kapatmak bazı oyunlarda DLSS Frame Generation açılmayabilir. Haberiniz olsun.
Teşekkürler hocam deniyorum hemen

Alıntıyı görüntüle
Maalesef düzelmedi hocam

Başlattım evet
Bu linkten runtimesleri kurmayı dene. Zamanın varsa ekran kartının sürücüsünü temiz kurulum yapmayı dene ve bu da olmuyorsa temiz bir format atmayı dene.
Benim dediklerim yazılımsal, eğer bunları yapmana rağmen çözülmüyorsa diğer arkadaşların dedikleri donanımsal kontrol etmen gerekebilir.

Bu linkten runtimesleri kurmayı dene. Zamanın varsa ekran kartının sürücüsünü temiz kurulum yapmayı dene ve bu da olmuyorsa temiz bir format atmayı dene.
Benim dediklerim yazılımsal, eğer bunları yapmana rağmen çözülmüyorsa diğer arkadaşların dedikleri donanımsal kontrol etmen gerekebilir.
Aynen sırayla hepsini deneyeceğim , çok teşekkürler

Hocam kablolamada sıkıntı yok ama 2 tane system hub kullandım , kasa fanları ve soğutucu için ayrı ayrı.Ondan dolayı olabilirmi ?

Cinebench max 81 , oyundayken de max 62-63
Şuanda boşta 60-70 arası çalışıyor , iyice kafayı yedi makine

Geri