SametBaskurt
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
- Konu Sahibi Konu Sahibi
850 wPsu kaç
850 wPsu kaç
Ramin birini çıkarıp denesene olmazsa diğerini tak takılı olanı çıkar850 w
850 wPsu kaç
Tamamdır hocam öyle yapacağım teşekkürler.Şuan farklı bir depolama aygıtım yok artık temin ettiğimde yapacağımBaşka bir depolama aygıtı ile sistemi açıp test eder misiniz? Sorun devam ederse format atın.
Olur deneyeceğim , teşekkürlerRamin birini çıkarıp denesene olmazsa diğerini tak takılı olanı çıkar
Herkese merhaba ;
Yeni am5 sistem topladım , oyunlarda alt + tab yapınca sürekli donuyor ve reset atmadan düzelmiyor,
Bir anda sıvı soğutma lcd ekranı değişiyor , fanların ve pompanın rgb kapanıyor.
Not : Bios güncellemesi yaptım
sistem şu şekilde
msi x870 gaming plus wifi
9700x işlemci
4060 ti ekran kartı
32 gb vengeance ram
corsair 6500x kasa
Teşekkürler hocam deniyorum hemenAlıntıyı görüntüle
Windows ayarlarından bunu kapatırsanız büyük ihtimalle sorununuz çözülecektir. Ancak bu ayarı kapatmak bazı oyunlarda DLSS Frame Generation açılmayabilir. Haberiniz olsun.
Maalesef düzelmedi hocamAlıntıyı görüntüle
Windows ayarlarından bunu kapatırsanız büyük ihtimalle sorununuz çözülecektir. Ancak bu ayarı kapatmak bazı oyunlarda DLSS Frame Generation açılmayabilir. Haberiniz olsun.
PC yi yeniden başlattınız mı?Teşekkürler hocam deniyorum hemen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Maalesef düzelmedi hocam
Başlattım evetPC yi yeniden başlattınız mı?
Bu linkten runtimesleri kurmayı dene. Zamanın varsa ekran kartının sürücüsünü temiz kurulum yapmayı dene ve bu da olmuyorsa temiz bir format atmayı dene.Başlattım evet
Aynen sırayla hepsini deneyeceğim , çok teşekkürlerBu linkten runtimesleri kurmayı dene. Zamanın varsa ekran kartının sürücüsünü temiz kurulum yapmayı dene ve bu da olmuyorsa temiz bir format atmayı dene.
Benim dediklerim yazılımsal, eğer bunları yapmana rağmen çözülmüyorsa diğer arkadaşların dedikleri donanımsal kontrol etmen gerekebilir.
Şuanda boşta 60-70 arası çalışıyor , iyice kafayı yedi makineHocam kablolamada sıkıntı yok ama 2 tane system hub kullandım , kasa fanları ve soğutucu için ayrı ayrı.Ondan dolayı olabilirmi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cinebench max 81 , oyundayken de max 62-63