Neler Yeni

Oyunlarda aşırı ses bozulmaları

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Arkadaşlar anakartım msi g41m-p26. İsminden de belli olduğu üzere g41 chipsetli eski bir anakart. Sorum şu ki son 1-2 haftadır özellikle biraz ağır oyunları oynarken oyunda aşırı ses bozulmaları meydana geliyor. Örneğin seri olarak silahı ateşlediğimde seslerin birbirine girmesi, seslerin bir an tam gidip 5-10 sn sonra geri gelmesi vs. Bunun nedeni anakartın artık miladını doldurduğu anlamına mı geliyor?

Hypnos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Görkem Öztürk
Ses kartında sorun olabilir teknik bilgisi olan birine göstermen senin için daha yararlı olacaktır

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ses kartında sorun olabilir teknik bilgisi olan birine göstermen senin için daha yararlı olacaktır
Zaten pek bir önemi yok aslında bir iki güne yeni sipariş ettiğim 1600 ve diğer parçalar gelecek. Bunu sormamın asıl sebebi biraz merak tan birazda bu elimdeki parçaları satarken alıcıya bilgi verme amaçlı.

Hypnos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Görkem Öztürk
Zaten pek bir önemi yok aslında bir iki güne yeni sipariş ettiğim 1600 ve diğer parçalar gelecek. Bunu sormamın asıl sebebi biraz merak tan birazda bu elimdeki parçaları satarken alıcıya bilgi verme amaçlı.
Anladım hocam güle güle kullan yeni parçalarını

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar bunun neyden kaynaklandığını bilen yok mu?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ağır oyunları ekran kartı tam render veremedigi için ses kasmasi oluyor. Yani ben öyle düşünüyorum.

Top Bottom