G Ghost0000 80+ Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 9 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Cem 26 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Bartuu yazmış: Ramden kaynaklı olabilir çoğu triple a oyun 8gb ram kullanıyor zaten sistemde 2 kullanıyo desek oyuna kalmıyor Devamı için tıklayın... Anladım olmazsa ram alıp bakayım o zaman fikirleniz için teşekkürler
Bartuu yazmış: Ramden kaynaklı olabilir çoğu triple a oyun 8gb ram kullanıyor zaten sistemde 2 kullanıyo desek oyuna kalmıyor Devamı için tıklayın... Anladım olmazsa ram alıp bakayım o zaman fikirleniz için teşekkürler
Bartuu 80+ Silver Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 2,728 26 Temmuz 2024 #15 Ghost0000 yazmış: Anladım olmazsa ram alıp bakayım o zaman fikirleniz için teşekkürler Devamı için tıklayın... Fps kesinlikle artar diyebilirim fakat fps droplar düşük ramden kaynaklı ise düzelir ondan değil ise bilemem
Ghost0000 yazmış: Anladım olmazsa ram alıp bakayım o zaman fikirleniz için teşekkürler Devamı için tıklayın... Fps kesinlikle artar diyebilirim fakat fps droplar düşük ramden kaynaklı ise düzelir ondan değil ise bilemem