sistemi been yazarım knkarkadaşlar valorantta skill atınca bi anda drop yiyorum önceden bi konu açmıştım fakat o konudan devam etmiyiceğim bunlarda msi afterburner ssleri
Alıntıyı görüntüle
Sistem özelliklerini yazmadan yorum yapamayız. Rica edersem yazarmısınızarkadaşlar valorantta skill atınca bi anda drop yiyorum önceden bi konu açmıştım fakat o konudan devam etmiyiceğim bunlarda msi afterburner ssleri
Alıntıyı görüntüle
sistemi been yazarım knk
Kusura bakmayın, unutmuşumSistem özelliklerini yazmadan yorum yapamayız. Rica edersem yazarmısınız
sistem özelliklerin neyarkadaşlar valorantta skill atınca bi anda drop yiyorum önceden bi konu açmıştım fakat o konudan devam etmiyiceğim bunlarda msi afterburner ssleri
Alıntıyı görüntüle
Ramden dolayı drop yiyor olabilirsinizKusura bakmayın, unutmuşum
i5 3470
gt 730 2gb
6gb ram ddr3 1333mhz
ramlerden olabilir benceKusura bakmayın, unutmuşum
i5 3470
gt 730 2gb
6gb ram ddr3 1333mhz
yemen normal geldi 6 gb ddr3 1333 mhz ramKusura bakmayın, unutmuşum
i5 3470
gt 730 2gb
6gb ram ddr3 1333mhz
Ramden dolayı drop yiyor olabilirsiniz
ramlerden olabilir bence
hocam ramden dolayı değil gibi geliyor bana yani normalde 200fps 190fps oynuyorum bi anda skill atınca karşı taraf falan anlık drop yiyorumyemen normal geldi 6 gb ddr3 1333 mhz ram
Dostlar aynı sorunu bende yaşıyorum. Mouse çevirdiğim zaman bile drop girdiği oluyor anlık fps düşmeleri oluyor. Sistemim imzamda yazıyor.
Sen o sistemle nasıl 200-190 fps oynuyorsun? Hangi ayarlarda?hocam ramden dolayı değil gibi geliyor bana yani normalde 200fps 190fps oynuyorum bi anda skill atınca karşı taraf falan anlık drop yiyorum
Sistem iyi değil fazla (valorant için)Dostlar aynı sorunu bende yaşıyorum. Mouse çevirdiğim zaman bile drop girdiği oluyor anlık fps düşmeleri oluyor. Sistemim imzamda yazıyor.