iyikizoyuncu
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
- Konu Sahibi Konu Sahibi
burda videoya da aldım göründüğü gibi bu ve bunun da fazlası oluyor geç geliyor vazo npcler falan
gtaforums.com
Driver sorunu değil, RDR2 Vulcan olarakmı çalıştırdın DX12 mi ?Fullde hocam degismedi ki
Forumda ne dediklerini anlayamadım tam olarak neyi değiştiriyorlar çizim mesafesi vesaire ve lod ne demekGarip bir LOD problemin var. Ben oynarken bu kadar kötü müydü hatırlamıyorum. Aşağıda ki konuya bir bak. Eğer sonuç çıkmazsa LOD ya da Draw Distance problemi olarak arama yapabilirsin.
Am I the only person experiencing draw distance issues?
I’ve got everything almost maxed out running with an i7 9700k and an RTX 2080, trees and bushes just pop up as you are riding your horse and it just looks really weird, it renders itself properly when you get close to it and so on... am I the only one with such issues? Also some weird black bars ...gtaforums.com
En baştan hepsini sayfa sayfa anlatamam maalesef. Sayfa dilini çevirip okuyabilirsin. LOD ve Draw Distance nedir Google'a yazsan öğrenmen 5 dakikanı almaz.Forumda ne dediklerini anlayamadım tam olarak neyi değiştiriyorlar çizim mesafesi vesaire ve lod ne demek
Şuan vulcanda çalışıyor amd de daha optimize olduğu söylendi ama dx12 de de calistirdim aynıDriver sorunu değil, RDR2 Vulcan olarakmı çalıştırdın DX12 mi ?
Evet 2k da oynuyorum dosyaları doğruladım ekran kartı sürücüsünü de yapmıştım kısa zaman önce ddu ile ama bidaha yaparımsürücüyü kurduktan sonra ALT+ R yap KALİTE modunu seç. oyun ayarlarını da default yap. varsayılan olsun yani
Aynı kartı kullanıyorum rdr2 de böyle bir şey yaşamadım ama oyun kaynaklıdırRDR2 oynuyorum bazen npcler yaklaşınca yükleniyor ya da gölgeler takılıp yaklaşınca yükleniyor dokular hafif bozuluyor gibi ufak tefek ama rahatsız ediyor bu normal mi sistemim de yetersiz değil vram sorunu yok ram sorunu yok driverlerim güncel darboğaz da yaşamıyorum ve yüksek fps alıyorum ama dokular gölgeler vesaire yaklaşınca yükleniyor sorunu nasıl çözerim ?
sistemim
RX 7800 XT
R7 7700X
32GB 6000MHZ ram
2tb SSD
Windows 11 işletim sistemi
Herhangi ekstra ayar yaptınız mı? driver son sürüm mü? İşlemciniz nedir bir de.Aynı kartı kullanıyorum rdr2 de böyle bir şey yaşamadım ama oyun kaynaklıdır
7500f son driver hiç ayar yapmadım karta Asus dual varHerhangi ekstra ayar yaptınız mı? driver son sürüm mü? İşlemciniz nedir bir de.
Herhangi çözümü var mı elden ring ve bf1 oynarken de yaşadım şu lod problemini çimler falan yaklaşınca yükleniyor ve göze çok batıyor biliyorum optimizasyon için draw distance biraz dar tutulabilir ama ayarlar ultrada ve berbat derecede draw distance sorunu var.Tam suan denedim vulkanda çalışıyordu vulkanda en azından saliselik takılma yoktu dx12 gecince iyice saçmaladı düzelmedi de atla hızlanıyorum misal binaların dış kaplaması titriyor falan bulanık olup yükleniyor ışıklar kötü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet 2k da oynuyorum dosyaları doğruladım ekran kartı sürücüsünü de yapmıştım kısa zaman önce ddu ile ama bidaha yaparım
Elden Ringde yaşadığın sorunu video at bakayım.Herhangi çözümü var mı elden ring ve bf1 oynarken de yaşadım şu lod problemini çimler falan yaklaşınca yükleniyor ve göze çok batıyor biliyorum optimizasyon için draw distance biraz dar tutulabilir ama ayarlar ultrada ve berbat derecede draw distance sorunu var.