Neler Yeni

Oyunlarda hassasiyete alışmak

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
Tahmini 1 yıl önce hassasiyeti çok düşüğe indirmiştim. Valorant’da 800 dpi 0.20 hassasiyet kullanıyordum. 1 yıl boyunca o hassasiyeti kullandım fakat artık çok rahatsız etmeye başladı. Mesela mouse pad çok büyük olması gerekiyordu. Hassasiyeti değiştireyim 1 ay geçsin alışamıyorum. Bu hassasiyeti değiştirmemin başka bir yolu var mı? Şu anki hassasiyetim cs:go 400 dpi 1 sensitivity.

mfimmel

80+ Silver
Tahmini 1 yıl önce hassasiyeti çok düşüğe indirmiştim. Valorant’da 800 dpi 0.20 hassasiyet kullanıyordum. 1 yıl boyunca o hassasiyeti kullandım fakat artık çok rahatsız etmeye başladı. Değiştirince 1 ay geçsin alışamıyorum. Bu hassasiyeti değiştirmemin başka bir yolu var mı? Şu anki hassasiyetim cs:go 400 dpi 1 sensitivity.
Valla tahminimce insanlarda her ne kadar düşük hassasiyete alışma eğilimi olsa da bunun bir sınırı var.

Örneğin ben çok yüksek DPI'lardan 800 DPI sonrasında 600 ve en son 400'e kadar indim. Ve 1 senedir 400 DPI kullanmama rağmen belki de masamın ve mouse padimin büyük olmamasından kaynaklıdır bilmiyorum ama tam olarak alışmış değilim. 600'e geri çekiyorum bu seferde çok hızlı geliyor 500 DPI seçeneğide yok ne yapacağımı şaşırdım 500 olsa tam olurdu sanırım benim için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tahmini 1 yıl önce hassasiyeti çok düşüğe indirmiştim. Valorant’da 800 dpi 0.20 hassasiyet kullanıyordum. 1 yıl boyunca o hassasiyeti kullandım fakat artık çok rahatsız etmeye başladı. Mesela mouse pad çok büyük olması gerekiyordu. Hassasiyeti değiştireyim 1 ay geçsin alışamıyorum. Bu hassasiyeti değiştirmemin başka bir yolu var mı? Şu anki hassasiyetim cs:go 400 dpi 1 sensitivity.
bu arada 400 dpi 1 sens çok az 400 dpi 2sens civarı oynuyor profesyonel oyuncular bile. Alışamaman doğal.

brycexyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Burak D
Her gün küçük küçük değiştirin sens değerini istediğiniz değere ulaşasıya kadar.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla tahminimce insanlarda her ne kadar düşük hassasiyete alışma eğilimi olsa da bunun bir sınırı var.

Örneğin ben çok yüksek DPI'lardan 800 DPI sonrasında 600 ve en son 400'e kadar indim. Ve 1 senedir 400 DPI kullanmama rağmen belki de masamın ve mouse padimin büyük olmamasından kaynaklıdır bilmiyorum ama tam olarak alışmış değilim. 600'e geri çekiyorum bu seferde çok hızlı geliyor 500 DPI seçeneğide yok ne yapacağımı şaşırdım 500 olsa tam olurdu sanırım benim için.
Yok hocam hassasiyetten sıkıntı çekmiyorum fakat az önce baktım ve yavaş kullandığımı fark ettim. Şu an 1.5’e çekmek istiyorum fakat alınca önümdeki adamı vurmakta zorlanıyorum.

Her gün küçük küçük değiştirin sens değerini istediğiniz değere ulaşasıya kadar.
Denerim saolun.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
800 eDpi oynuyorum, ne kadar düşürmeye denesem de alışamadım.
Hocam en azından kolunuz yorulmuyor. Eski laptopumu fare ile çizmiştim. Sağ tarafı çizikten oluşuyordu. Birde sizinki hangi oyun acaba?

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,220
İsim
Efe Kırmaz
Yok hocam hassasiyetten sıkıntı çekmiyorum fakat az önce baktım ve yavaş kullandığımı fark ettim. Şu an 1.5’e çekmek istiyorum fakat alınca önümdeki adamı vurmakta zorlanıyorum.

Denerim saolun.
bol bol dm atıp alışmak gerek

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,220
İsim
Efe Kırmaz
Normalde fazla atarım zaten onda sıkıntı yok. Hızlımıdır yoksa yavaş mı? (Genele göre)
cs go yu bilmiyorum valorantta ben 800 dpi 0.22 sens kullanıyorum ama mouse'um wireless ve 67gr ve mousepad'imin alanı geniş ben rahat hissediyorum.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
800 dpi 0.45 sens kullanıyorum valoda bazen az geliyor 0.5 olmadı 0.45 yapıyorum bendede öyle

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,445
Üyeler
162,001
Son üye
corciozy
Top Bottom