Neler Yeni

oyunlarda islam dini ile dalga geçilmeye başlandı

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Affet ama bağlama yerinde güldüm.
Erzurum'un Jahrein'e attığı mesajdan sonra bu şekilde yapmaya başladılar herhalde. O mesaj doğru değildi ancak dediğin gibi bunlar hiç doğru değil.
karadır kaşların
ferman yazdırır

rapstarjustercik

80+ Bronze
Millet oyunda Allaha sövüyor, artık çok da takmamaya başladım direk mute atıyorum yoksa ben de sövüyorum adama sinirle gerek yok, herkesin dini kendine. Artık çok kalmadı lol de kanser kitle gözlemlerime göre yazı yazmıyorlar sinyal atıyorlar, hepsi valoranta geçti :D Lig : altın 3(en berbat lig)

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,032
İsim
Safa Uyğun
tam napim (!) demelik konu
güzel duyar kasmışsın bu arada 👏

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
bunların çoğu ironi abartmaya gerek yok. türkçe ezan kısmına gelirsek ben ezanın zaten türkçe okunması taraftarıyım ezan bir çağrı mesajı ayet veya sure değil

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Allahu Teala ne diyor?? Oku ilk emir bu ilk. Sen ezanda ne deniyor biliyor musun arapça okununca? Bence anlamadan yapıyorsak hiç yapmamak daha iyi zaten körü körüne inanç diyorum ben buna katılmayanlarla istişareye açığım düzgün bir dil ile.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Bu konu benim de canımı çok sıkıyor. Özgürlük denince her dine saygı var. İslam'a gelince kimse saygı göstermiyor. Neresi ulan burası fransa mı? Dinsizlerin yeri mi ulan burası? Peygamber Efendimiz SALLAHU ALEYHİ VESSELAM in övgüsünü almış mübarek bir komutanın feth ettiği topraklar burası. Dine İnanmayıp İslam'a hakaret eden ş*r*f**zler. Haddinizi bileceksiniz. Burası İslam toprağıdır. Burası ne Kürdistan ne de başka bir yerdir. Burası Devlet-i Aliyye-i Osmaniye. Kim ne derse desin. Osmanlı yıkılmadı. Türkiye onun devamı. Bunu. En büyük kanıtı da bayraktır. Bizim bayrağımız Osmanlı bayrağıdır. Dine İnanmayıp hakaret eden ş*r*f**zlere duyrulur. Herkes haddini bilecek!
Burası islam toprağı değildir, herkesin dini kendine. Türkiyenin resmi bir dini yoktur.

AliBaki

80+
Burası islam toprağı değildir, herkesin dini kendine. Türkiyenin resmi bir dini yoktur.
Bu senin düşüncen. Türkiye İslam topradigir. Kimse benim dinime hakaret edemez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bayraktaki Hilal İslamiyeti. Yıldız Peygamber Efendimiz SALLAHU ALEYHİ VESSELAM in doğuşunu temsil eder.

Bu konu benim de canımı çok sıkıyor. Özgürlük denince her dine saygı var. İslam'a gelince kimse saygı göstermiyor. Neresi ulan burası fransa mı? Dinsizlerin yeri mi ulan burası? Peygamber Efendimiz SALLAHU ALEYHİ VESSELAM in övgüsünü almış mübarek bir komutanın feth ettiği topraklar burası. Dine İnanmayıp İslam'a hakaret eden *********. Haddinizi bileceksiniz. Burası İslam toprağıdır. Burası ne Kürdistan ne de başka bir yerdir. Burası Devlet-i Aliyye-i Osmaniye. Kim ne derse desin. Osmanlı yıkılmadı. Türkiye onun devamı. Bunu. En büyük kanıtı da bayraktır. Bizim bayrağımız Osmanlı bayrağıdır. Dine İnanmayıp hakaret eden *********lere duyrulur. Herkes haddini bilecek!

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu

Bayraktaki Hilal İslamiyeti. Yıldız Peygamber Efendimiz SALLAHU ALEYHİ VESSELAM in doğuşunu temsil eder.
Senin düşüncen benim düşüncem yok. Türkiyenin resmi bir dini yoktur, bu düşünce değil resmi bir bilgidir. Bayraktaki hilalin İslamiyeti temsil ettiğini biliyorum, ama bu resmi dini İslam yapmaz.

Kimse senin dinine hakaret edemez zaten, ediyorsa yasal yollara başvur al hakkını.

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Allah (C.C) ye sövende var sonuçta ölüm var ölünce cezasını çekecekler

prmdmnn

80+ Bronze

Bu konu benim de canımı çok sıkıyor. Özgürlük denince her dine saygı var. İslam'a gelince kimse saygı göstermiyor. Neresi ulan burası fransa mı? Dinsizlerin yeri mi ulan burası? Peygamber Efendimiz SALLAHU ALEYHİ VESSELAM in övgüsünü almış mübarek bir komutanın feth ettiği topraklar burası. Dine İnanmayıp İslam'a hakaret eden *********. Haddinizi bileceksiniz. Burası İslam toprağıdır. Burası ne Kürdistan ne de başka bir yerdir. Burası Devlet-i Aliyye-i Osmaniye. Kim ne derse desin. Osmanlı yıkılmadı. Türkiye onun devamı. Bunu. En büyük kanıtı da bayraktır. Bizim bayrağımız Osmanlı bayrağıdır. Dine İnanmayıp hakaret eden *********lere duyrulur. Herkes haddini bilecek!
Kusura bakma ama ben sana bunu söylemek zorundayım. Bir keresinde Osmanlı İmparatorluğu maalesef yıkıldı ve parçalandı, yani sona erdi. :/ Her şeyin muhakkak bir sonu vardır. Mesela şimdi Rus Çarlığı'dır diyemeyiz mesela Rusya Federasyonu'na ama devamı diyebiliriz. Şunu söylemek istiyorum, kafana Allah rızası için çok takma! Her şey iş içten geçti. Yani yazdıkların ile bağdaştıramadım tam olarak ama haklı olduğun kısımlar yok değil.

Asıl konuya gelince her insanı dini bütün yapamazsın ve özellikle hakaretvari davranışlarla gayrimüslümü İslam'dan bile soğutabilirsin Allah korusun. Bir Müslümanın kalp kırmaması gerekir. Kafana çok fazla takıyorsun birçok şeye ve üslubunu düzeltmezsen elbette uyarı yersin. "********" kelimesi bana göre de hakarettir.

He oyun konusundaki fikre gelince bence arkasında art niyetli firmalar vs. var, mesela Call of Duty, Resident Evil gibi seriler de açık açık İslam'la alay etmişti. Hatta öyle İslamofobik oyunlarda üst aklın payı var olduğunu düşünüyorum. Elbette Allah'ın bir planı da var, orası tartışmasız.

Arkadaşlar şu son erzurum oyunun dan sonra saçma sapan oyunlar çıkmaya başlandı size attığım link deki video da ezan türkçe okutuluyor ve cami yerine kilise ye giriliyor hadi onu anladım adam cami figürü bulamamış ama en azından ezanı şuan okutulduğu gibi eklemesi lazım dı ve bu dalga konusu erzurum oyunun dan sonra oldu tek sorun oyunda cami ye gidilip namaz kılınması mı bilmiyorum ama bu olayı başka dine mensup kişiler oyuna kilise koyup ve mezarlıkta aynı erzurum da olduğu gibi dua ettiriyorlar boyle oyunlar var ama tek fark orda cami var orda kilise nedir bu alay bu dalga anlamış değilim ki zaten olaya dini açıdan bakarsak erzurum oyunun da domuz eti neden var bildiğiniz gibi müslümanlara haramdır domuz eti ancak erzurum da var ama buna işin dini açısın dan bakarsak tabi.

Ben tam çözemedim ama dediğin gibi böyle enteresan oyunların türediğini çok gördüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,333
Üyeler
161,436
Son üye
synzho
Top Bottom