CS:GO da bende de o çözünürlükte kenarlar siyah o çözünürlükte o şekliyle gözüküyor.Arkadaşlar ben oyunları 4:3 1024x768 de oynamaya alıskınım. Yeni sistem topladım ve monitörü 1920x1080. Oyuna giriyorum 1024x768 seçiyorum kenarlar siyah oluyor nasıl tam ekran yapabilirim?
Arkadaşlar ben oyunları 4:3 1024x768 de oynamaya alıskınım. Yeni sistem topladım ve monitörü 1920x1080. Oyuna giriyorum 1024x768 seçiyorum kenarlar siyah oluyor nasıl tam ekran yapabilirim?
Ekran kartının denetim masasına gir orada masaüstü boyutunu ayarla var, sonra önüne gelen yerden ölçeklendirmeyi tam ekran yap. Artık siyah bar sorunun çözülecektir.CS:GO da bende de o çözünürlükte kenarlar siyah o çözünürlükte o şekliyle gözüküyor.
Csgo dışında tam ekranda kalması mı daha iyi en boy oranında kalması mıEkran kartının denetim masasına gir orada masaüstü boyutunu ayarla var, sonra önüne gelen yerden ölçeklendirmeyi tam ekran yap. Artık siyah bar sorunun çözülecektir.
Tam ekranda kalabilir sıkıntı yok aynı şekilde devam edersin normal kullanımına.Csgo dışında tam ekranda kalması mı daha iyi en boy oranında kalması mı
rx 5500 xtEkran kartın ne?
ne alaka knkm o kadar e sporcular falano çözünürlükte tam ekran oynuyorCS:GO da bende de o çözünürlükte kenarlar siyah o çözünürlükte o şekliyle gözüküyor.
Nvidia ekran kartlarında nasıl olduğunu biliyorum ama amd denetim masasını pek bilmiyorum. Ama tahminimce ekran ayarlarında Ölçeklendirme vs yazar. Onu CPU ya al.rx 5500 xt