Neler Yeni

Oyunlarda neden heyecan yapiyorum?

Impe

80+ Silver
Oyunlarda acayip heyecan yaptiğim için potansiyelimi kullanamiyorum hem lolde hem valoda ama yani heyecan dediğim hani böyle oyunu oynarken yaşadiğimdan sanki ben ölcemmiş gibi heyecn yqpiyorum bu heyecani geçirebilir miyim bunun yüzünden adam vuramaz oldum

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Nefes egzersizi çözebilir belki sorununu.

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe

RecepİvedikFanTR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Recep İvedik
kendini tam oyunun içinde hissetmemen için müzik açabilirsin

• Beğen

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Oyunlarda acayip heyecan yaptiğim için potansiyelimi kullanamiyorum hem lolde hem valoda ama yani heyecan dediğim hani böyle oyunu oynarken yaşadiğimdan sanki ben ölcemmiş gibi heyecn yqpiyorum bu heyecani geçirebilir miyim bunun yüzünden adam vuramaz oldum
Acemilikten oluyor, Valorant' a ilk başlayınca bende de oluyordu şimdi olmuyor.

Impe

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok ya yeni başlamış değilim twitch betasından beri oynuyorum he 4 ay ara verdim ama en eski oyunculardanım
Mesaj otomatik birleştirildi:

sadece valorantda değil hem lolde falanda oluyor onuda s9dan beri oynuyom

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Bir süre sonra bıkarsın ve heyecan gider. Sen de sıkılmaya başlarsın. Heyecanın tadını çıkar.

• Beğen

NespaY

80+ Silver
acemilikten oynaya oynaya alışırsın.

• Beğen

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
Küçükken bende yapıyordum. Yaş ve oyunu oynama süresine bağlı.

• Beğen

Impe

80+ Silver
Küçükken bende yapıyordum. Yaş ve oyunu oynama süresine bağlı.
ikiside fazla bence ondan değil yaş 17 oyunuda twitch betasından beri oynuyom 4 ay ara verdim ama etki eder mi ben ara vermedim teknik sorun yani

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
S9dan beri oynuyorum diyince yine acemi oluyorsun kanka safnmasf çok normal öyle olması. Ben s2in sonunda başlamıştım lole :p Sesi azaltabilirsin oyun sesleri çok yüksekse otomatik olarak korkuyor olabilirsin veya heyecanlanıyo olabilirsin daha düşük seste oynamayı dene.

• Beğen

Impe

80+ Silver
S9dan beri oynuyorum diyince yine acemi oluyorsun kanka safnmasf çok normal öyle olması. Ben s2in sonunda başlamıştım lole :p Sesi azaltabilirsin oyun sesleri çok yüksekse otomatik olarak korkuyor olabilirsin veya heyecanlanıyo olabilirsin daha düşük seste oynamayı dene.
olabilir ses baya yüksek oluyor ondan olabilir birde ya s9dan beri çok oynuyodum 200lvl oldum ve oynadığım herolarda çok trick öğrendim ama genede bir heyecan oluyor

Top Bottom