Neler Yeni

Oyunlarda tam ekran sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ömer
aoc g2460q bnde oyunları tam ekran yaptığımda monitör kapanıyo oyundan alt tab atmadığım sürece düzelmiyo tam ekranda ise.Her oyunu pencereli oynuyorum ve ekran gittiğinde pcyi açıp kapatmak zorunda kalıyorum.Sizce Sorun nedir yardımcı olursanız sevinirim

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
eğer harici bi dönüştürücüyle bağlıysa ondan olabilir. ayrıca monitörün güncel driverını yüklediğinden emin ol aoc sitesinde model numarasıyla bulabilirsin. bunlar değilse display sürücüleri güncelle yine olmazsa temiz bi format zamanı gelmiş olabilir

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
eğer harici bi dönüştürücüyle bağlıysa ondan olabilir. ayrıca monitörün güncel driverını yüklediğinden emin ol aoc sitesinde model numarasıyla bulabilirsin. bunlar değilse display sürücüleri güncelle yine olmazsa temiz bi format zamanı gelmiş olabilir
+

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Utku Altıntaş
Instagram
www.instagram.com/utkalt_/
Steam
steamcommunity.com/id/threepo
Twitter
utkalt1
Facebook
u.altintas.54
aoc g2460q bnde oyunları tam ekran yaptığımda monitör kapanıyo oyundan alt tab atmadığım sürece düzelmiyo tam ekranda ise.Her oyunu pencereli oynuyorum ve ekran gittiğinde pcyi açıp kapatmak zorunda kalıyorum.Sizce Sorun nedir yardımcı olursanız sevinirim
Bendede aynı sorun vardı geforce experienceden çözünürlük ayarladım ve tekrar denediğimde açıldı belki oyunu ekranının desteklemediği bir çözünürlükte açıyorsundur

Genellikle bu sorunlar masa üstü çözünürlük ile oyunda ki çözünürlüğün uyuşmadığın dan kaynaklı olabilir veya kullandığın monitörde FreeSnyc açıksa kapat öyle bir dene derim.

Top Bottom