Neler Yeni

Oyunlarda Ultra ayar takıntılı mısınız ?

Thadox

80+ Bronze
Sistemim ortada AAA oyunları en yüksek ayarda kaymak gibi açacak bi sistem değil. O yüzden kişisel ayarımı yaparım en yüksek fps ve en iyi görüntü kalitesini alır bırakırım (bazı ayarları ultraya bazılarını medium falan alıp orta yolu bulmaya çalışırım :D). Sistem daha iyi olsa ultrada oynarım ama şu an oynayamadığım için asla dert etmiyorum, buna da şükür.

Merdo.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Mert Camran

ZEO.

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
berkay
Eskiden oyunları yükleyip direkt açıldığı gibi oynardık.Ama şimdi çoğu insan son model sistemi olsa bile
fps değerini açıp sol üstte izlemek hoşuna gidiyor.Yoksa oyun şirketlerinin kurduğu bir taktik mi bu ultra ayar olayı ?
Yani hocam , zaten iyi görünsün diye sistem dizdiğimizi göz önünde bulundurursak , eğer maalesef takıntılık. sırf bunun için 2K IPS monitör aldım.

Son düzenleme:

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
897
İsim
Enes Altunışık
yani hocam zaten iyi görüsün diye sistem dizdiğimizi göz önünde bulundurursak eğer maalesef takıntılık sırf bunun için 2k ıps monitör aldım
Usta türkçe hocana selamlar. Cümleyi anlamak için 14 kere okudum yine de anlayamadım.

ZEO.

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
berkay

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Yağız
Eskiden oyunları yükleyip direkt açıldığı gibi oynardık.Ama şimdi çoğu insan son model sistemi olsa bile
fps değerini açıp sol üstte izlemek hoşuna gidiyor.Yoksa oyun şirketlerinin kurduğu bir taktik mi bu ultra ayar olayı ?
Sıcaklık ve FPS değil de görüntüye deli gibi takıntılıyım ya ben 2k sistem topladım ultrada açıyorum olabilecek herşeyi absürt şeyleri bile

kayn999

80+
Bende de ultra ayar takintisi var biliyonmu o fps dusukte olsa ultra 2k oynicam (4070 var bendede)

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,840
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Eğer çok oynamak istediğim bir oyunsa 1024x768 çözünürlük, en düşük ayarlarda 30 fps oynayabilirim.

Top Bottom