Neler Yeni

Yardım oyunlarda yüksek fps alıyorum ama akıcı değil

francis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
francis
ekran kartım gtx1650

işlemcim ryzen 5 5600x

cs2 ve valorant oynuyorum fps 200 300 400 ama oyunlarda akıcılık yok

monitör 180hz fps sabitledim işe yaramadı ekrran kartım her şey güncel hatta yeni format attım yine bir şey değişmedi nasıl çözebilirim

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
531
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
görüntü ayarlarından da 180hz ayarlaması yaptınız mı formatlanmış veya sıfır bilgisayarda defoult 60 hz de çalışır çünkü

francis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
francis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
görüntü ayarlarından da 180hz ayarlaması yaptınız mı formatlanmış veya sıfır bilgisayarda defoult 60 hz de çalışır çünkü
bu tarz her şeyi denedim hz düşürdüm hine düzelmedi fps sabitledim düzelmedi freesync kapadım olmadı fps drop olabilir mi dicem de sürekli bi düşüş yaşamıyorum fps normal sadece oyunun akışkanlığı yok 300 se 70 80 gibi hissediyorum monitör 180 hz ama oyun ne bileyim 180 hissettirmiyor bile

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
531
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
monitör model ne

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
Eray Yılmaz
ekran kartım gtx1650

işlemcim ryzen 5 5600x

monitör 180hz fps sabitledim işe yaramadı ekrran kartım her şey güncel hatta yeni format attım yine bir şey değişmedi nasıl çözebilirim
vsync vb açıkmı oyunları tam ekran mı oynuyorsun? Onun dışında gsync falan kullanıyor musun ? Monitör ayarlarından response time baksana bir fast ayarında mı ?

hazarcoban

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
hazarcoban
ekran kartım gtx1650

işlemcim ryzen 5 5600x

Bu sorunu çözmek için 18 farklı yol denedim ve 1 ay uğraştım.Yaz bana instagramdan detaylı anlatayım çözümü ig: hazarcobann

francis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
francis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vsync vb açıkmı oyunları tam ekran mı oynuyorsun? Onun dışında gsync falan kullanıyor musun ? Monitör ayarlarından response time baksana bir fast ayarında mı ?
overdrive ayarı var ayarın içinde olanlar (off - smart od - picture quality - balance - speed) burada balance yi kullanıyormuşum

Son düzenleme:

NespaY

80+ Silver
ekran kartım gtx1650

işlemcim ryzen 5 5600x

Dostum akıcı olmamasının sebebi Windows'unun arkada çok şey çalıştırıyor olması bir şekilde optimize etmelisin istersen elinde en iyi sistem olsun optimize etmeden kullanırsan windowsu böyle akıcı olmama gibi sorunlarla karşılaşabiliyorsun.

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
Eray Yılmaz
overdrive ayarı var ayarın içinde olanlar (off - smart od - picture quality - balance - speed) burada balance yi kullanıyormuşum
istersen bir speed yap o ayarı öyle dene

hazarcoban

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
hazarcoban
Aa sizi hatırladım galiba mouse değişmediniz mi siz Hz mouse Hz si düşüktü
Evet.Mouslarında ekran gibi kendi hertzleri varmış.Oyunlarda 200 fps alırken faren 120 hertz destekliyorsa kasma hissiyatı oluşuyor.Gittim 1000 hertzlik bir fare aldım ve sorun çözüldü.Fareniz kaç hertz googleye yazarak öğrenebilirsiniz testlerle

francis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
francis
Dostum akıcı olmamasının sebebi Windows'unun arkada çok şey çalıştırıyor olması bir şekilde optimize etmelisin istersen elinde en iyi sistem olsun optimize etmeden kullanırsan windowsu böyle akıcı olmama gibi sorunlarla karşılaşabiliyorsun.
hepsini yaptım olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

istersen bir speed yap o ayarı öyle dene
düzelmedi

Top Bottom