Neler Yeni

Oyunları 2. Monitörde Çalıştırma

PAUBLEedm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Erdem Küçük
Merhabalar bugün Vatan Bilgisayardan AOC 27" 27G2U/BK 144Hz IPS 1ms FreeSync Full HD DPport HDMI Pivot Oyuncu Monitör'ünü aldım. Monitör çok güzel fakat herhangi bir oyun açtığımda doğrudan laptopun ekranında başlatıyor. 2. ekrana geçirebilmek için örneğin lolden örnek vermek gerekirse önce oyunu pencereliye alıyorum sonradan 2. ekrana taşıyorum ve çerçevesiz ekranı seçiyorum. 2. monitöre taşıdığımda tam ekran modunu seçersem yine laptop ekranında başlatıyo oyunu. Ben direkt oyuna tıkladığımda 2. ekranda başlamasını istiyorum. Arkadaşlar bu arada 2. ekranı 1. ekran yapma çözümüyle gelmeyin çünkü o şekilde kullanmak istemiyorum. Aynı zaman da ekstra olarak oyundayken diğer monitöre de geçiş yapamıyorum alt tab yapmam lazım onun da kısa yolunu bilen varsa yazarsa sevinirim. Herkese iyi günler.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Dostum "Bunu ana ekranım yap" seçeneğinden başka seçeneğin yok, oyun sana monitör seçimi sunmuyor maalesef.

PAUBLEedm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Erdem Küçük
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum "Bunu ana ekranım yap" seçeneğinden başka seçeneğin yok, oyun sana monitör seçimi sunmuyor maalesef.
Tamamdır sağ ol fakat bir sorum daha olacak. Oyundayken 2. ekrana nasıl geçeceğim alt+tab yapmadan geçemiyorum öyle yapıcaksam 2. monitörün ne anlamı var? Yani bir kısayol var mı 2. ekrana geçmek için?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Tamamdır sağ ol fakat bir sorum daha olacak. Oyundayken 2. ekrana nasıl geçeceğim alt+tab yapmadan geçemiyorum öyle yapıcaksam 2. monitörün ne anlamı var? Yani bir kısayol var mı 2. ekrana geçmek için?
Hayır, onun da bir yolu yok dostum.
3 monitöre sahibim ben, öyle bir şey yok maalesef.
Nasıl tek monitörde birden fazla pencere olduğunda geçmek istediğin pencereye tıklıyorsan çoklu monitörde de bu var, üzgünüm.

Alpercan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Alpercan İşleyen
dostum bende çift monitör kullanıyorum onun bir yolu var ama pekte sağlılı değil oyunlarda pencereli tam ekran moduna alırsan eğer oyun devam ederken sende alt+tab yapıp yada oyun menüsünde mouse imlecin gözükürken diğer ekrana kaydırırsan oyun alta alınmadan diğer ekrana geçiş yapabilirsin. Ancak bu her oyunda sağlıklı olmaz onu deneyerek kendin görebilirsin

Top Bottom