Neler Yeni

Oyunları İşlemcinin Ekran Kartından Çalıştırıyor Yardım !

berkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berkan Orhan
Merhaba öncelikle herkese iyi forumlar ryzen 3 işlemci ve rx570 ekran kartı kullanıyorum oyunları işlemcinin ekran kartından kullandığı için fps aşırı düşük oluyor işlemcinin driverini siliyorum ekran kartını kullanıyor bu seferde istediğim performansı alamıyorum bu konuda yardımcı olurmusunuz ?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Monitör anakartamı yoksa ekran kartınamı bağlı ?

Wojoexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Furkan Akdan
Instagram
furkanakdann
Merhaba öncelikle herkese iyi forumlar ryzen 3 işlemci ve rx570 ekran kartı kullanıyorum oyunları işlemcinin ekran kartından kullandığı için fps aşırı düşük oluyor işlemcinin driverini siliyorum ekran kartını kullanıyor bu seferde istediğim performansı alamıyorum bu konuda yardımcı olurmusunuz ?
Nvidia ekran kartlarında masaüstünde sağ tıklayıp nvidia denetim masasını açıyorsun. Ordan 3d ayarlardan uygulamalara istediğin ekran kartını atayabiliyorsun. Amd de tam nasıl bilmiyorum ama amdnin de deneteim masası gibi bir şey varsa ordan dediğim ayarlara bakabilirsin.

Mehmetefe038

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Mehmet Efe
Nvidia ile aynı ise amd sağ tık yapıp orda amd paneli açıp ordan düzeltebilirsin diye biliyorum

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Ekran kartının Driverini kuruyor musunuz?

berkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berkan Orhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nvidia ile aynı ise amd sağ tık yapıp orda amd paneli açıp ordan düzeltebilirsin diye biliyorum
ilk defa amd ekran kartı kullanıyorum daha önce hep nvdia kullandım ayarlarını felan hiç bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartının Driverini kuruyor musunuz?
hocam bütün driverler kurulu şekilde fakat genede bu sorunu yaşıyorun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitör anakartamı yoksa ekran kartınamı bağlı ?
ekran kartına bağlı.

Top Bottom