Fark etmez. Harici cihazdan çalıştıracağın için yine drop olur. Bilgisayarın kendisine kurmuş gibi olmuyorsun çünkü. Git bitane 500 GB HDD al. Sende yer sorunu var çünkü.Mesela USB 3.0 olan bir flash belleğe kursak?
Yok ben sadece merak ettim kurmak gibi bir niyetim yok 500GB HDD de alıcam zatenFark etmez. Harici cihazdan çalıştıracağın için yine drop olur. Bilgisayarın kendisine kurmuş gibi olmuyorsun çünkü. Git bitane 500 GB HDD al. Sende yer sorunu var çünkü.
fps stabil olmazYok ben sadece merak ettim kurmak gibi bir niyetim yok 500GB HDD de alıcam zaten
Öyle işte Bence de al 250 GB nereye kadar yetecek Bana 2 TB yetmiyorYok ben sadece merak ettim kurmak gibi bir niyetim yok 500GB HDD de alıcam zaten
Geforce Now üzerinde olan oyunları oradan oynuyorum o yüzden bana şimdilik yetiyor ama ileride alıcam 500GB ya da 1TB HDDÖyle işte Bence de al 250 GB nereye kadar yetecek Bana 2 TB yetmiyor
Düşük sistemli lineer oyunlarda rahatsız edici drop olmaz pek sanmıyorum.Geforce Now üzerinde olan oyunları oradan oynuyorum o yüzden bana şimdilik yetiyor ama ileride alıcam 500GB ya da 1TB HDD
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki daha düşük sistem isteyen bir oyun kursak drop yaşanır mı?
Bizim köy kışın -4 derece falan orada oynasam nasıl olurDüzgün bir soğutma sağlanırsa flash bellek üzerinden de oynanabilir. Ama dediğim gibi çok ısınacaktır bu da FPS Drop'a yol açar.
Hava -4 derece bile olsa ufak bir pasif soğutma takman gerekebilir.Bizim köy kışın -4 derece falan orada oynasam nasıl olur