Steam de kurulum yapıyor.hani oyunu hiç kurmazsın oyun direk iner açarsın steamdaki gibi
Steam onu kendi kuruyor zaten.hani oyunu hiç kurmazsın oyun direk iner açarsın steamdaki gibi
hani sen geç geç geç geç demiyorsun direk böle indir diyorsun winrardan oyunu açıyon hiç kurmadan giriyorsun gta san andreasta yapmıştım ben hattaKurulumsuz oyun. :?
Nasıl bir isim arıyoruz anlayamadım. Onu da mı isimlendirmişler?
Tamam da onu Steam zaten kendi kuruyor.hani sen geç geç geç geç demiyorsun direk böle indir diyorsun winrardan oyunu açıyon hiç kurmadan giriyorsun gta san andreasta yapmıştım ben hatta
O crack oyun indirince geçerli ve eskidendi o.hani sen geç geç geç geç demiyorsun direk böle indir diyorsun winrardan oyunu açıyon hiç kurmadan giriyorsun gta san andreasta yapmıştım ben hatta
Oyunun dosyalarını indirmem lazım. Adı yok. Oyunun exe'sini indirirsen kurulum yapman gerekir.hani sen geç geç geç geç demiyorsun direk böle indir diyorsun winrardan oyunu açıyon hiç kurmadan giriyorsun gta san andreasta yapmıştım ben hatta
aga bir şey söyleyeceğim pes 2010 gibi v.b oyunları indiremiyoruz o yüzden çok çile çektim indiremedimTamam da onu Steam zaten kendi kuruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O crack oyun indirince geçerli ve eskidendi o.
Crackli oyunlarda yapıyorsun bunu. Steam, epic games gibi platformlar bu işlemi kendi yapıyor. Buna bir isim verilmiş olacağını da sanmıyorum.hani sen geç geç geç geç demiyorsun direk böle indir diyorsun winrardan oyunu açıyon hiç kurmadan giriyorsun gta san andreasta yapmıştım ben hatta
Korsan sana herhangi bir servis veya yardım sunmadığı için kurulumuda kendin yapıyorsun ama tabii türk oyuncuları "offline oyuna para verilmez" kafasında olduğu için Steam'i pek bilmiyor. Steam, Epic Games gibi platformlarda kurulum yapıyor ama kendi yapıyor. Bize neden Steam, Epic Games kullanıyosun diye sorarsan cevabı, yanıtımda, "İyi Hizmet."hani sen geç geç geç geç demiyorsun direk böle indir diyorsun winrardan oyunu açıyon hiç kurmadan giriyorsun gta san andreasta yapmıştım ben hatta