Eren Güven
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,809
böyle bi şey miŞeyi yok 3 pin kasanın ön tarafına bağlanan rgb kontrol şeyi adını blm o yok
böyle bi şey miŞeyi yok 3 pin kasanın ön tarafına bağlanan rgb kontrol şeyi adını blm o yok
Kontrolcünün kablosudur ya da standart dışı bir RGB kablosu.
benim attıklarım böyle değil miydi? kafam karıştı ona bak buna bak birbirine girdi hepsi hala arıyorumBuldum hocam şu
Bunun tr deki yokmu ya
1x satapower 2xfan çevirici 1x pwm 4 pin çoklayıcı
Attığımin tr olanı lzm seninkinde 4pin pwm eksiktibenim attıklarım böyle değil miydi? kafam karıştı ona bak buna bak birbirine girdi hepsi hala arıyorumbulduysan bıraktım aramayı
çok acil değilse yurt dışından al ya 2 haftaya geliyo zaten. Tam istediğin gibi olanını bulamadım bizim sitelerdeAttığımin tr olanı lzm seninkinde 4pin pwm eksikti
Konu nedir?@MuratTheFounderOfGariban yardım lzm hocam
Bu kablodan lazımKonu nedir?
Bendeki 4pin sm jst erkek kablo bu uyarmı 1. Attığın yerdeki![]()
Alfais 4596 Sata Power To Fan Çevirici 2 Port Y Pin PWM Çoklayıcı Splitter Fan Kablosu - Evaletim
Alfais elektronik resmi satış sitesiwww.evaletim.com
![]()
Sata Power To Fan 15 2 Pin Çevirici Çoklayıcı Y Pwm Kablosu 4903A Fiyatları ve Özellikleri
Sata Power To Fan 15 2 Pin Çevirici Çoklayıcı Y Pwm Kablosu 4903A en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com