Neler Yeni

Oyunu sabote eden kişiler

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Zorlantiez
Arkadaşlar artık cidden sıkıldım alıştırma yapıp valorant dereceli girdim az önce ben sage aldım diğer 4 kişi düellocu aldı neyse bunu geçtim maçın başından beri basede dolanıyor 2 kişi birisi 2. El ben pubg geçicem dedi oyundan çıktı diğeri ares alıp basede yeri taradı cidden artık çok sıkıldım o kadar emeğim sırf 2 andaval yüzünden boşa gidiyor raporlamakta hiç bir işe yaramıyor savaş bileti aldım 200 tl ye skin aldım sırf oyunda mutlu olayım zevk alim diye şu yaşadığım duruma bak keşke 1 2 defa olsa 5 maçın 2 3 ü bu şekilde geçiyor ff de vermiyorlar boşu boşuna moralim bozuluyor çıkıyorum bir valorant oynuyordum artık onuda oynayamıyacağım dicek başka bişeyim yok moralim bozuldu en azından söylemek istedim

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
her gün 6 7 saat lol oynayan ben :)

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Takım kur kendine, yoksa hangi elo olduğu farketmez böyle kanserler hep oyununa gelir, oyununun içine eder gider.

TamerKs

80+ Silver
Arkadaşlar artık cidden sıkıldım alıştırma yapıp valorant dereceli girdim az önce ben sage aldım diğer 4 kişi düellocu aldı neyse bunu geçtim maçın başından beri basede dolanıyor 2 kişi birisi 2. El ben PUBG geçicem dedi oyundan çıktı diğeri ares alıp basede yeri taradı cidden artık çok sıkıldım o kadar emeğim sırf 2 andaval yüzünden boşa gidiyor raporlamakta hiç bir işe yaramıyor savaş bileti aldım 200 TL ye skin aldım sırf oyunda mutlu olayım zevk alim diye şu yaşadığım duruma bak keşke 1 2 defa olsa 5 maçın 2 3 ü bu şekilde geçiyor ff de vermiyorlar boşu boşuna moralim bozuluyor çıkıyorum bir valorant oynuyordum artık onuda oynayamıyacağım dicek başka bişeyim yok moralim bozuldu en azından söylemek istedim
Rankın düşükse çok normal.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
BENCE (BENCE demek BU BENİM ŞAHSİ ÖZGÜR KENDİ ÖZ BE ÖZ İRADEMLE SÖYLEDİĞİM FİKİR DEMEKTİR. sonra linç ediliyoruz) Online oyunları bırak.

Top Bottom