Neler Yeni

Oyunum için fikrinize ihtiyacım var

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Mesela kendi kendine konuşan canlı,cansıs varlıklar yapabilirsin.
Örn:Ağacın ne kadar yağmur yağmadığından yakınması.Ona su verince ödül vs vermesi,başarı kazanmak vs.
Dostum tam o olay üzerine çalışıyordum, oyunda ağaçları sulayabiliyorsun ve sularsan ekstra puan kazanıyorsun.
Tavşanı sarı yap,Benim tavşanım sarı çok şirin olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben sevdim görselleri,çok tatlı
teşekkürler

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Öncelikle hayırlı olsun. Ne kadar absürt bir canlı veya nesne ile iletişime geçersek o kadar akılda kalıcı olur diye düşünüyorum.

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Arkadaşlar, oyunum 1-2 ay içinde satışa sunulacak. Yaklaşık olarak 7 aydan beri üzerinde çalıştığım oyun bitmeye iyice yaklaştı. Oyun çıktıktan sonra da oyuncuların fikirleri üzerine bir iki geliştirme-değiştirme yapacağım.

Ama şuan adeta bir fikir kıtlığı yaşıyorum. Oyunda sizin hiç beklemediğiniz şeyler ile etkilişime geçirmek istiyorum ve oyunda zıp zıp zıplayan tavşanla da bir etkilişime geçebileceksiniz, konuşarak. Bununla ilgili herhangi bir fikriniz var mı?

Bahsettiğim şeye örnek:
Alıntıyı görüntüle
Tavşanın çizimi, kusursuz bi şekilde zıplayabiliyor bile o kadar üst düzey.
Alıntıyı görüntüle
(oyunda daha tatlı duruyor yahu)
Ne kadara satcan :D

Tremolo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Burak Akkaya
Arkadaşlar, oyunum 1-2 ay içinde satışa sunulacak. Yaklaşık olarak 7 aydan beri üzerinde çalıştığım oyun bitmeye iyice yaklaştı. Oyun çıktıktan sonra da oyuncuların fikirleri üzerine bir iki geliştirme-değiştirme yapacağım.

Ama şuan adeta bir fikir kıtlığı yaşıyorum. Oyunda sizin hiç beklemediğiniz şeyler ile etkilişime geçirmek istiyorum ve oyunda zıp zıp zıplayan tavşanla da bir etkilişime geçebileceksiniz, konuşarak. Bununla ilgili herhangi bir fikriniz var mı?

Bahsettiğim şeye örnek:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Her zaman yardımcı oluruz hocam. Kodlama bilgim yok, bu yüzden oynayan biri olarak tavşanın rengini değiştirmenizi öneririm. Daha tatlı olur ;)

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,981
İsim
Chloe Grace Moretz
oyun çok hoş temalı gibi duruyor nerde satışa çıkıcam steam mı

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Ne kadara satcan :D
12₺ ya da 8₺ yani 4$. Açıkçası oyun çıktığında 800₺ kadar bir para harcamış olacağım ve kazandığım paranın yüzde 50 sini yani yarısını hayatim boyunca görmeyeceğim için (vergiler ve komisyonlar...) Hiç olmazsa harcadığım parayı kazansam bana yeter ve artar. Ona göre bir fiyatlandırma yapmayı düşünüyorum.
Her zaman yardımcı oluruz hocam. Kodlama bilgim yok, bu yüzden oynayan biri olarak tavşanın rengini değiştirmenizi öneririm. Daha tatlı olur ;)
Tavşan pembiş de olabilir
Evet, pembe-mor karışımı bi şey yaptım ama her şeyin yeşil (düşmanların kırmızı baseman'in ise mor olduğu) olduğu bi oyunda pembe-mor pek uymadı. İleride oyunu bizzat oynayanlar kendileri görmelerine rağmen yine de renk değiştir derse o zaman değiştirebilirim.

oyun çok hoş temalı gibi duruyor nerde satışa çıkıcam steam mı
Evet, Steam üzerinden çıkacak ve tahminen fiyatı 12₺ 4$ olacak.
Oyun tam olarak nasıl bir oyun yani amaç ne?
Amacı aşağıya inmek, oyunun adı ise "Downstairs". Aşağıdaki baş düşman olan ve dünya çekirdeğini parçalamaya çalışan "ZUMBEKUK" adındaki baş kötüyü engellemeye doğru bir yolculuğa çıkacağız ve en sonunda ise baş kötü ile ölümüne bir kavgaya gireceğiz ve bitecek. Tabi bu yolculukta bi yandan silahlarımızı geliştirip parkur da yapacağız.

Oyunun full parkur ve zamana karşı olmak üzere 16 nın üzerinde ayrı bölümü olacak. Yani hikayeden ayrı olarak zamana karşı düşmanlardan kaçabilir ya da sadece sakince parkur yapabilirsiniz.

Ve bunun yanında diğer oyunlarda olmayan "kör" modu ve bazı yayıncılar özel modlar da olacak (yayıncıya özel diyaloglar, menüler, karakter-nesneler olacak bu modlarda) ve böylece o yayıncının sevenleri bu modları bayıla bayıla oynayabilecekler.

Yani oyunun amacı ve noktası, sizi eğlendirmek. Nasıl eğlenmek istiyorsanız o şekilde sizi eğlendirmek.

Last King

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Ahmet

Bahsettiğim şeye örnek:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

b3fix

80+

Bahsettiğim şeye örnek:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Tavşanı beyaz kenarlarınada kontur ekle pembemsi parlak böyle phohoshop cs6 da ki kontur tarzı biliyorsan dostum daha iyi olabilir bence tabi oyunun arka plan rengiyle uyarmı uymaz mı sana kalmış.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Tavşanı beyaz kenarlarınada kontur ekle pembemsi parlak böyle phohoshop cs6 da ki kontur tarzı biliyorsan dostum daha iyi olabilir bence tabi oyunun arka plan rengiyle uyarmı uymaz mı sana kalmış.
Evet dostum belki daha iyi olabilir ama açıkçası nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Top Bottom