Arthur Morgan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 5,052
AC origins ana menüde imleç kasıyor mouseyi sola doğru kaydırıyorum geç geliyor ve kötü bir his veriyor ne yapabilirim ramden kaynaklı olabilir mi?
çözünürlüğü düşürmeyi denedin mi?AC origins ana menüde imleç kasıyor mouseyi sola doğru kaydırıyorum geç geliyor ve kötü bir his veriyor ne yapabilirim ramden kaynaklı olabilir mi?
Laptop 1366x768 şuan kaça düşüreyim?çözünürlüğü düşürmeyi denedin mi?
oyunun çözünürlüğünden bahsetmiştim düşürünce geçiyodu bendeLaptop 1366x768 şuan kaça düşüreyim?
Oyunda da var kasmaOyun içinde kasma sorunu var mı ? Sadece ana menüde mi oluyor?
Demekki oyun kaldırmıyor dostum. Sistemin nedir ?Oyunda da var kasma
imzada var aslında laptopum ilk aldığım zamanlar iyiydi bir şey oldu sonra performansı düştü youtubedeki adam nerdeyse sistemi benle aynı hatta işlemcisi oyun için daha kötü ama oynuyor daha rahatDemekki oyun kaldırmıyor dostum. Sistemin nedir ?
Aslında oynatması lazım fazla kasma var gibi imleçte çünkü ilk aldığım zamanlar ac unity bile oynuyordum optimizasyonda sıkıntı olmasına rağmen rahatça oynuyordum şimdi o da kasıyorDostum bende de 840M var. Ben daha Black Flagi en düşük ayarlarda kasmadan anca oynuyorum. O videonun doğru olduğunu düşünmüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mobilde olduğum için imza göremedim kusura bakma.
Oyunların Nvidia ile çalıştığına emin misin ?Aslında oynatması lazım fazla kasma var gibi imleçte çünkü ilk aldığım zamanlar ac unity bile oynuyordum optimizasyonda sıkıntı olmasına rağmen rahatça oynuyordum şimdi o da kasıyor
Evet eminim performans kaybı yaşandı ama bence nvidia bilerek her driverde performans düşürmüyordur demi ? öyle bi söylenti vardıOyunların Nvidia ile çalıştığına emin misin ?